Índex

 

Jurats edicions anteriors

Torneu a l'index

Premiats edicions anteriors

3ª edició, 2019

2ª edició, 2018

1ª edició, 2017

  • Categoria local:  Kern Farma
  • Categoria empresarial, d'àmbit estatal: SCYTL
  • Premi honorífic: Juan Antonio Bayona

Torneu a l'index

Actuacions especials

3ª edició, 2019: Los Vivancos:

2ª edició, 2018: La Fura dels Baus:

1ª edició, 2017: Xevi Verdaguer:

Torneu a l'index

Vídeos-resum de cada edició

3ª edició, 2019:

2ª edició, 2018:

1ª edició, 2017:

 

Edició especial 2020

L'Ajuntament de Terrassa, atenent a la situació provocada per la pandèmia del Covid-19, es va veure obligat a canviar el format de la quarta edició dels Premis Muncunill a la Innovació, canviant el format però mantenint el seu esperit.

D'aquesta manera, a l'edició 2020 només es va atorgar el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic, en un acte institucional sense públic que va tenir lloc a la Sala Muncunill, el dia 17 de setembre, a les 17 hores, i que va ser retransmès per streaming pel Canal YouTube de l'Ajuntament.

L'acte va estar conduït per la periodista Sheila Allen i va comptar amb la presència de l'Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, del Rector de la UPC, Francesc Torres, i dels portaveus municipals.

El Premi Muncunill a la Innovació Honorífic 2020 va recaure en la Universitat Politècnica de Catalunya, per la seva constant creació i transferència de coneixement a la societat i per la intensa labor amb la què va contribuir a la millora de les mesures preventives i pal·liatives per mitigar els efectes provocats per la pandèmia del Covid-19.

Torneu a l'index

Amb el suport de :