Logo Protecció CivilLa protecció civil es fonamenta en la prevenció, la cultura del risc, l'autoprotecció, la corresponsabilitat i la implicació de la ciutadania. 

El Servei de Protecció Civil de l'Ajuntament de Terrassa  impulsa actuacions destinades a garantir la protecció dels ciutadans i ciutadanes en cas de situacions de risc greu col·lectiu o d'emergència que es poguessin donar a la ciutat i als seus voltants. 

Informe del Servei Meteorològic per vent

El passat dia 28 de juny de 2017 a la nostra ciutat varem tenir un episodi de vent fort inusual. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un informe a petició de l'Ajuntament de Terrassa que podeu consultar aquí.

Informe del Servei Meteorològic per aiguats

El passat dia 17 d'agost de 2018 a la nostra ciutat varem tenir un episodi de forts aiguats. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un informe a petició de l'Ajuntament de Terrassa que podeu consultar aquí.

Informe del Servei Meteorològic per aiguats i vent 12/09/2018

El passat dia 12 de setembre de 2018 a la nostra ciutat varem tenir un episodi de vent i precipitació. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un informe a petició de l'Ajuntament de Terrassa que podeu consultar aquí.

Avisos d'última hora

Altres twitters relacionats

Twitter del Servei Meteorològic de Catalunya @meteocat

Twitter de la Direcció General de Protecció Civil @emergenciescat