Al Recinte Firal de Terrassa s'organitzen mostres i fires de caràcter multisectorial o monogràfic. Si us interessa fer ús del recinte cal que presenteu una sol·licitud  mitjançant aquesta instància, on haureu d'indicar:
  • Tipus d'activitat
  • Dates de l'esdeveniment especificant els dies d'activitat, muntatge i desmuntatge
  • Memòria descriptiva de l'activitat

Tria Futur: Fira Presencial

Aquest 2023, la fira Tria Futur tindrà lloc els dies 9 i 10 de març, el Recinte Firal de Terrassa (passeig 22 de juliol, 265) acollirà més de 50 estands agrupats en tres zones: una dedicada a centres d'ensenyament, una altra a institucions i entitats i una tercera a empreses, on es donaran cita prop de 40 empreses de la ciutat convidades per l'Ajuntament, agrupades en tres cadenes de valor representatives de la ciutat: salut, energies renovables i tèxtil.

La fira s'adreça a totes les persones que estiguin pensant a fer qualsevol mena d'estudis: alumnat d'ESO que acaba els estudis obligatoris, joves que han deixat d'estudiar i ara volen tornar-hi, persones adultes que estan a l'atur o que volen reorientar la seva trajectòria professional… també s'adreça a les famílies de l'alumnat jove i a professionals de l'orientació i l'educació.

El Recinte Firal obrirà les seves portes de 9 a 22h. En aquest horari, durant els dos dies, s'aniran succeint les activitats: una trentena de xerrades, taules rodones, tallers, exhibicions, etc. A més, durant els dos dies oferiran orientació personalitzada els serveis municipals d'Educació, Emprenedoria, Polítiques de Gènere i Universitats i Foment de Terrassa, que també oferirà assessorament a empreses.

A la Web de Tria Futur us podreu descarregar els programes.

Acte solidari: Terrassa amb La Palma

Acte solidari de suport a La Palma que es celebrarà el cap de setmana del 19 i 30 de març de 2022 al Recinte Firal de Terrassa.

Organitzat per la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular Catalana a Terrassa i la Coordinadora d'Entitats Andaluses de Terrassa, amb el suport de l'Ajuntament. I la participació de la Unión Extremeña de Terrassa, Asociación Castilla La Mancha de Terrassa, Irmandade O Noso Lar de Terrassa i Centro Aragonés de Terrassa.

L'horari serà de 10 del matí a vuit del vespre i l'entrada al recinte tindrà un cost mínim de 5 euros que es dedicaran íntegrament a La Palma i es podran adquirir presencialment al recinte firal en el moment d'entrar.

També es poden fer donatius solidaris al número de compte ES26 2100 7109 3122 0015 5652 o per Bizum al número 03748, indicant al concepte "Terrassa amb La Palma"

Durant tot el cap de setmana hi haurà actuacions de les entitats de cultura popular i degustacions gastronòmiques.