Aprenentage Servei (APS)

L'aprenentatge servei és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Presentem alguns projectes de treball que permeten el desenvolupament de projectes d'aprenentatge servei en l'àmbit del Medi Ambient a Terrassa, realitzats gràcies al suport tècnic de la Diputació de Barcelona, Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental.

Projectes d'Aprenentage Servei (APS):

Maleta de l'aigua

L'Observatori de l'aigua ha creat un material pedagògic sobre l'aigua adreçat a les escoles del municipi, funcionarà com a sistema de prèstec de 15 dies (consultar si el centre educatiu el pot tenir més temps )
 
Consta d'un conjunt de dues maletes, l'una amb llibres i l'altra amb dos jocs de taula  i  5 puzzles i un joc de pati de mida 2X2  a l'estil del joc de l'OCA però adaptat a les fonts de Terrassa.

L'idioma del material és el català , tot i que algun llibre és en castellà.

 
Inscripció:  S'haurà de reservar la maleta omplint el formulari de la pàgina web de l'OAT

*Aquest material s'haurà d'anar a recollir i a tornar a l'escola Creixen al C/ Sant Pere, 36.

Per a més informació : [email protected].                   
 

 

L'Observatori de l'Aigua de Terrassa i la Taula d'Educació, en el context de l'impuls d'una nova cultura de l'aigua a la ciutat, ens presenten tambè un seguit d'activitats acadèmiques i de treball de recerca proposats per la Taula d'Educació, com a xarxa de treball de l'Observatori de l'Aigua de Terrassa (OAT).

En aquesta proposta, hi han col·laborat de forma directa les entitats i escoles participants en la Taula d'Educació, amb aportacions concretes i amb els treballs que les han fet possible. 

Podeu consultar totes les activitats i treballs de recerca al següent enllaç: