Podeu reservar el document que us interessi a través del catàleg Aladí, a part de posar-vos en contacte directament amb la biblioteca.

Les reserves es poden fer sobre documents que estiguin prestats a altres usuaris i també disponibles (nova funcionalitat). Cada usuari pot fer-ne fins a un màxim de 30.

Per fer la reserva, cal cercar el document al catàleg i clicar l'enllaç "Reservar document en préstec" o prémer el botó "Reservar" del registre del document. Haureu d'introduir el número del carnet de la biblioteca, NIE o DNI i, el PIN per identificar-vos com a usuaris al sistema.

Quan el document estigui preparat, rebreu un avís per telèfon o per correu electrònic per passar a recollir-lo en els pròxims nou dies a la biblioteca propietària del document. Si preferiu que us el portem a la vostra biblioteca habitual, podeu utilitzar el servei de préstec interbibliotecari.

Si no podeu passar personalment a recollir el document reservat, podeu autoritzar una altra persona. Per fer-ho caldrà que presenti el vostre carnet de biblioteca i que s'identifiqui.

Recordeu que és important que comuniqueu a la vostra biblioteca qualsevol canvi de número de telèfon o d'adreça de correu electrònic perquè us mantinguin informats de l'estat de les vostres reserves. També podeu modificar aquestes dades a l'espai personal del catàleg.

Més informació: