L'Ajuntament de Terrassa, mitjançant Acord signat amb el Departament d'Igualtat i Feminismes a través de la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+, ofereix el Servei d'Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG), que forma part de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

Des de l'any 2018, l'Ajuntament de Terrassa i el Consell Comarcal del Vallès Occidental signen un conveni marc per ampliar la cobertura territorial del SAI DASIG i oferir atenció a les persones empadronades a Terrassa, Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

El SAI DASIG és un servei:

 • D'atenció de qualitat i de proximitat adreçat a les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per identitat o expressió de gènere o per orientació sexual.
 • De consicenciació i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat afectiva, sexual, de gènere i familiar, i prevenir l'LGTBI-fòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a situacions de discriminació i, també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGTBI+.

El SAI DASIG té tres objectius:

 1. Donar informació i orientació a les persones LGTBI+, a la població en general que s'hi adreci i a les persones que exerceixen discriminació.
 2. Atendre les incidències sobre drets de les persones LGTBI+, intermediar i resoldre els conflictes plantejats.
 3. Atendre possibles casos de discriminació, acollint i acompanyant les víctimes en la interposició de la denúncia i en les vies i procediments existents.

Horari d'estiu

El SAI DASIG, romandrà tancat del 15 al 31 d'agost. La resta de dies laborables, podeu demanar informació i concertar una visita:

 • Correu electrònic: a[email protected]
 • Telèfon, WhatsApp o Telegram: 651 195 182.
 • Horari: De dilluns a divendres de 8.30 h. a 14.30 h. 

Si durant el període de vacances teniu una consulta no urgent, deixeu-nos un missatge al Whatsapp del número 651 195 182 o un correu a [email protected] i ens posarem en contacte amb vosaltres a la tornada. O bé us podeu posar en contacte amb el SAI Coordinador de Barcelona:

 • Horari atenció telefònica: de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores.
 • Adreça: Carrer del Foc, 57, Planta 3, Q4 (Barcelona).
 • Telèfon: 93 551 77 17

En cas d'urgència podeu posar-vos en contacte amb les següents adreces electròniques i telèfons:

 • Emergències: 112
 • Unitat d'Atenció a la Víctima de la Policia Municipal: [email protected]
 • Mossos d'esquadra: [email protected]
 • Serveis Socials i altres serveis de Terrassa:010

Cartell informatiu La seu del SAI DASIG es troba a l'Edifici Glòries (carretera de Montcada, 596 Terrassa), ofereix atenció a les persones i famílies de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersexuals, a llurs entorns i a qualsevol persona interessada;  assessora i acompanya els processos de recerca personal d'identitat sexual i de gènere; i és una porta d'entrada a altres recursos i serveis municipals, altres administracions, entitats i institucions.

El SAI DASIG assessora i atén de manera confidencial les persones LGTBI+ (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals, Intersexuals i més), en especial les que pateixen o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, així com les seves famílies, els seus entorns i equips professionals que ho sol·licitin.