Targeta Blanca

tblanca2017La targeta T-Blanca és un títol de transport que permet fer més accessible el transport públic a tots el ciutadans i ciutadanes, especialment als col·lectius més vulnerables com la gent gran i les persones amb discapacitat que tenen uns ingressos iguals o inferiors a 12.748,29 euros de renda anual.

El cost de la targeta és anual i ve determinat pel nivell d'ingressos de la persona que la sol·licita. A menys ingressos menor cost.

 

Domiciliació del pagament anual de la T-Blanca:

El pagament anual de la targeta T-Blanca es farà a través de domiciliació bancària i aquest canvi s'aplicarà ja en la renovació de la targeta T-Blanca 2019.

L'Ajuntament de Terrassa ha establert aquest sistema de pagament anual amb la intenció de fer la gestió més fàcil i còmode i evitar els desplaçaments innecessaris per a renovar la targeta T-Blanca.

Es pot comunicar les dades del compte corrent de diferents maneres (abans del 31 de desembre de 2018, per poder rebre la targeta 2019):

  1. A través d'internet al web https://seuelectronica.terrassa.cat/tblanca
  2. Trucant al 010 (trucada gratuïta) de dilluns a dijous de 8 a 19 h i divendres i vigílies de festiu de 8 a 14.30 h.
  3. Presencialment amb cita prèvia a qualsevol Oficina d'Atenció Ciutadana (trucant al 010 o a través d'internet entrant a l'enllaç https://citaprevia.terrassa.cat)
domiciliacio_tblanca
 
 

Recordatori (Segons estableix la normativa de la T-Blanca):

  • El 31 de desembre 2018, serà l'últim dia d'emissió de duplicats, renovacions i altes de la targeta T-Blanca 2018.
  • A partir de l'1 de gener 2019, totes les tramitacions de targetes seran de T-Blanca 2019 (ja siguin duplicats per mal funcionament, renovacions per pèrdua o robatori, o noves altes).
  • La renovació massiva de la nova targeta T-Blanca 2019 s'enviarà al domicili d'empadronament de la persona titular durant el mes de febrer, en el cas que aquesta continuï complint els requisits.
  • Les targetes T-Blanca 2018 continuaran sent vàlides als autobusos fins el 28/02/2019. 

Per consultar la normativa i altra informació relativa a la targeta T-Blanca fes clic en aquest enllaç.

 

Altres títols de transport

A més de targetes de transport públic adreçades a la gent gran i a les persones amb discapacitat, també s'ofereixen d'altres títols de transport a preus molt econòmics com la T-25, amb la que el preu del bitllet es redueix a la meitat, la T-Mes Bonificada per a persones que es trobin en situació d'atur i la T-16 per als nois i noies menors de 16 anys. + info a: www.tmesa.com

atmEl Sistema Tarifari Integrat permet la utilització de diferents modes de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe Rodalies) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport, despenalitzant econòmicament els transbordaments dins d'un límit horari. L'àmbit geogràfic del Sistema Tarifari Integrat de l'àrea de Barcelona abasta 253 municipis. Consulta el web de l'ATM

t12La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena. Consulta el web de la T-16