Targeta T-25 bonificada

S'aplica la reducció temporal d'un 50% d'aquest títol de transport T-25 a partir de l'1 de setembre fins al 31 de desembre de 2022, en compliment del capítol II, relatiu a ajudes al transport urbà i interurbà, del Reial Decret llei 11/2022, de 25 de juny.

El preu de la targeta és de 9 €.

Per més informació consulteu la web de TMESA

 

 

 

Targeta T-Hospital

La T-Hospital serveix per anar fins a l'Hospital de Terrassa de manera gratuïta. La poden demanar totes les persones empadronades a Terrassa, excepte aquelles que ja tinguin les targetes T-16 o T-Blanca.

Tríptic informatiu

Cost de la targeta: només 1€
La primera vegada, cal abonar 1 euro, en concepte d'emissió i gestió de la targeta. Això sí, demanem a tothom, fer un ús responsable i cívic de les targetes, doncs si se'n fa un mal ús, el cost de la següent targeta serà de 5€.

Qui pot demanar la T-Hospital?

Totes les persones empadronades a Terrassa, sense límits d'edat, excepte aquelles que ja tinguin les targetes T-16 o T-Blanca.

Com puc aconseguir la targeta?
Per gaudir d'aquesta bonificació extraordinaria només has de donar-te d'alta al web de TMESA , fer un pagament d'1 € i a continuació recollir-la a l'Oficina de Mobilitat de Terrassa el dia que sit sigui indicat, o bé anar personalment a l'Oficina de Mobilitat a fer el pagament i endur-te la targeta.

 

Targeta T-Blanca

targeta blanca 2021La targeta T-Blanca és un títol de transport que permet fer més accessible el transport públic a tots el ciutadans i ciutadanes, especialment als col·lectius més vulnerables com la gent gran i les persones amb discapacitat que tenen uns ingressos iguals o inferiors a 12.748,29 euros de renda anual.

El cost de la targeta és anual i ve determinat pel nivell d'ingressos de la persona que la sol·licita. A menys ingressos menor cost.

Domiciliació del pagament anual de la T-Blanca:

El pagament anual de la targeta T-Blanca es farà a través de domiciliació bancària i aquest canvi s'aplicarà ja en la renovació de la targeta T-Blanca 2020.

L'Ajuntament de Terrassa ha establert aquest sistema de pagament anual amb la intenció de fer la gestió més fàcil i còmode i evitar els desplaçaments innecessaris per a renovar la targeta T-Blanca.

Es pot comunicar les dades del compte corrent de diferents maneres (abans del 31 de desembre de 2019, per poder rebre la targeta 2020):

  1. A través d'internet al web https://seuelectronica.terrassa.cat/tblanca
  2. Trucant al 010 (trucada gratuïta) de dilluns a dijous de 8 a 19 h i divendres i vigílies de festiu de 8 a 14.30 h.
  3. Presencialment amb cita prèvia a qualsevol Oficina d'Atenció Ciutadana (trucant al 010 o a través d'internet entrant a l'enllaç https://citaprevia.terrassa.cat)
Recordatori (Segons estableix la normativa de la T-Blanca):
  • El 31 de desembre 2019, serà l'últim dia d'emissió de duplicats, renovacions i altes de la targeta T-Blanca 2019.
  • A partir de l'1 de gener 2020, totes les tramitacions de targetes seran de T-Blanca 2020 (ja siguin duplicats per mal funcionament, renovacions per pèrdua o robatori, o noves altes).
  • La renovació massiva de la nova targeta T-Blanca 2020 s'enviarà al domicili d'empadronament de la persona titular durant el mes de febrer, en el cas que aquesta continuï complint els requisits.

Normativa i informació relacionada

Més informació a la web de TMESA 

Altres títols de transport

A més de targetes de transport públic adreçades a la gent gran i a les persones amb discapacitat, també s'ofereixen d'altres títols de transport a preus molt econòmics com la T-25, amb la que el preu del bitllet es redueix a la meitat, la T-Mes Bonificada per a persones que es trobin en situació d'atur i la T-16 per als nois i noies menors de 16 anys. + info a: www.tmesa.com

atmEl Sistema Tarifari Integrat permet la utilització de diferents modes de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe Rodalies) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport, despenalitzant econòmicament els transbordaments dins d'un límit horari. L'àmbit geogràfic del Sistema Tarifari Integrat de l'àrea de Barcelona abasta 253 municipis. Consulta el web de l'ATM

t12La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena. Consulta el web de la T-16

t12La T-verda és un títol de transport públic per a tot l'àmbit integrat (6 corones tarifàries) que et permet utilitzar el transport de manera gratuïta durant un període de tres anys. El poden sol·licitar les persones empadronades a l'àmbit de l'ATM que acreditin el desballestament recent d'un vehicle contaminant i que es comprometin a no adquirir-ne cap altre durant el període de vigència de la targeta. Consulta el web de la T-verda 

La targeta T-Blanca és un títol de transport que permet fer més accessible el transport públic a tots el ciutadans i ciutadanes, especialment als col·lectius més vulnerables com la gent gran i les persones amb discapacitat que tenen uns ingressos iguals o inferiors a 12.748,29 euros de renda anual.

El cost de la targeta és anual i ve determinat pel nivell d'ingressos de la persona que la sol·licita. A menys ingressos menor cost. Consuta el web de la T-BLanca