invitaciódijous 13 de desembre de 2018

Un vídeo mapping sobre la història de la Seu d'Ègara 

  • Projeccions a les 18.30 h, a les 20.30 h i a les 22.30 h. Activitat gratuïta per a tots els públics. No cal inscripció prèvia.
  • Abans de les projeccions es realitzarà una visita guiada: a les 17 h, a les 19 h (grup tancat) i a les 21 h (places exhaurides). Activitat gratuïta adreçada a tots els públics. Places limitades. Cal inscripció prèvia trucant al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h o enviant un correu electrònic a [email protected]
  • Les persones inscrites a la visita han d'arribar 10 minuts abans del seu inici.
  • Es faran inscripcions mentres hi hagi places disponibles i/o fins al mateix dijous a les 14 h. 

Lloc: Seu d'Ègara 

L'espectacle artístic de vídeomapatge es projecta a les façanes de Santa Maria, Sant Miquel i Sant Pere.

Imatge del vídeomapatge de la Seu d'ÈgaraLa innovadora presentació vol donar un nou impuls a la candidatura de la Seu d'Ègara per convertir-se en patrimoni Mundial de la UNESCO. 

L'espectacle posa en valor el monument, acosta i facilita la seva interpretació i evolució i, difon la seva vàlua cultural i documental respectant la seva importància històrica.

La proposta artística aplica les darreres tecnologies audiovisuals al patrimoni medieval, capturant l'essència històrica del conjunt mitjançant la projecció audiovisual i l'animació.

Imatge del vídeo mapping de la Seu d'ÈgaraUna iniciativa de llum i so que ajudarà al públic a entendre les fases històriques de la Seu d'Ègara i a conèixer l'excepcionalitat de les pintures que decoren els absis dels temples a través de la seva recreació digital.

Tres projectors d'alta definició mostraran el relat de l'evolució del monument a través de les imatges més significatives de la seva història.

Imatge videomapatge de la Seu d'ÈgaraUna de les aportacions més singulars serà la restitució virtual i digital de l'arquitectura del conjunt episcopal d'Ègara i la decoració pictòrica dels absis.