El Rei Melcior ens envia un missatge important! 

Ara que molts i moltes 👧🏼🧒🏽👦 estan escrivint les seves ✉️, els 👑 ens volen fer arribar un missatge important. 

🎥 Mira el vídeo ! I comparteixo-lo perquè arribi a totes les 🏠!

Informe d'impacte als mitjans de comunicació

La campanya va ser encarregada pel Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa al sociòleg i activista trans Miquel Missé. Després d'analizar que els estereotips de gènere continuen tenint un fort impacte en els imaginaris de nens i nenes, particularment en les joguines.

L'espot tenia com a objectiu generar referents positius respecte a nens que desitgen joguines tradicionalment associades a la feminitat. El missatge no volia reforçar la idea de que les joguines no tenen gènere, sinó més aviat que no passa res perquè els nens triïn joguines femenines. Es tractava, de fet, per apostar per la positivització de l'imaginari de la feminitat.

El vídeo prenia com a referents figures que tenen una important autoritat en l'imaginari infantil com són els Reis Mags de l'Orient, en tant que prescriptors de joguines i regals i en tant que figures masculines amb un important reconeixement social.

La figura del Rei Melcior s'utilitza en aquest espot per validar el desig dels nens per les joguines associades a la feminitat i convidar-los a demanar a les seves cartes allò que realment els faci il•lusió, i fer-ho sense por.