Sesión de "Cerquem Salut!" en la Bd6

La Biblioteca Districte 6, juntament amb el Consorci Sanitari de Terrassa, organitzen unes xerrades per a un estil de vida saludable, realitzades per professionals sanitaris del Centre d'Atenció Primària Nord de Terrassa i tracten temes que són d'interès general relacionats amb la salut.

L'interès creixent entre els usuaris i usuàries per aquest tipus d'activitats ha propiciat la creació d'un cicle que fos el marc per totes aquestes xerrades. El nom escollit va ser "Cerquem Salut", i es porta a terme d'octubre a juny.

Les sessions tenen una periodicitat mensual i es realitzen sempre a les 6 de la tarda. L'accés és lliure i gratuït i durant el curs es fan sessions ben diverses. Els professionals del Consorci Sanitari de Terrassa donen consells, entre d'altres, sobre com deixar de fumar, com gestionar l'estrès amb tècniques de relaxació o com millorar la vostra higiene postural.

Programació de xerrades del Programa "Cerquem Salut" / Curs 2022-2023:

Activitat oberta per a persones adultes. Més informació i inscripcions a Biblioteca districte 6 - Rambla de Francesc Macià, 191-193 - Telèfon 93 739 74 20 - [email protected]

 

Dimecres, 5 d'octubre a les 18.00h:

 • Cerquem salut familiar: Lactància materna. A càrrec de Griselda López, infermera pediàtrica del Centre d'Atenció Primària - CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 19 d'octubre a les 18.00h:

 • Que no t'atrapi la Grip ni el COVID. A càrrec de Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord i Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, Referent Benestar Emocional i Comunitàri.

Dimecres, 16 de novembre a les 18.00h:

 • Conversant amb la diabetis. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, Infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 23 de novembre a les 18.00h:

 • Com omplir el cistell: bo, sa i econòmic. A càrrec de Cintia Aneas, dietista del CAP Terrassa Nord, Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 14 de desembre a les 18.00h:

 • Menopausa: Com millorar la qualitat de vida. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 18 de gener a les 18.00h:

 • Gener i alimentació: del propòsit als bons hàbits. A càrrec de Cintia Aneas, dietista del CAP Terrassa Nord, Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 1 de febrer a les 18:00 h:

 • Cerquem salut familiar: Alimentació guiada pel nadó i Baby Led Weaning. A càrrec de Meritxell Coll, infermera de pediatria i coordinadora del programa Salut i Escola del CST CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 15 de febrer a les 18.00h:

 • Ansietat, estrès i qualitat de vida. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Ignacio Nuñez Fortea, psicòleg clínic, Institució CIMED.

Dimecres, 15 de març a les 18.00h:

 • Solitud no volguda: Què podem fer? A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 26 d'abril a les 18.00h:

 • Activitat física: per un estil de vida saludable. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 17 de maig a les 18.00h:

 • Malalties invisibles: Fibomialgia i Dolor Crònic. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Ignacio Nuñez Fortea, psicòleg clínic, Institució CIMED.

Dimecres, 7 i 14 de juny a les 18.00h:

 • Taller d'estiraments (Cal inscripció prèvia. Places limitades). A càrrec de Minerva Herrero Torres, infermera de Família i Comunitària del CAP Sant Llàtzer.

 

Programació de xerrades del Programa Cerquem Salut / Curs 2021-2022:

Cerquem Salut

Descarrega el programa

 

Informació complementària: