Sesión de "Cerquem Salut!" en la Bd6Les biblioteques districte 2 i districte 6 juntament amb el Consorci Sanitari de Terrassa organitzen unes xerrades per a un estil de vida saludable, realitzades per professionals sanitaris de diversos Centres d'Atenció Primària i tracten temes que són d'interès general relacionats amb la salut.

L'interès creixent entre els usuaris i usuàries per aquest tipus d'activitats ha propiciat la creació d'un cicle que fos el marc per totes aquestes xerrades. El nom escollit va ser Cerquem Salut, i es porta a terme d'octubre a juny.

Les sessions tenen una periodicitat mensual i es realitzen sempre a les 6 de la tarda. L'accés és lliure i gratuït i durant el curs es fan sessions ben diverses. Els professionals del Consorci Sanitari de Terrassa donen consells, entre d'altres, sobre com deixar de fumar, com gestionar l'estrès amb tècniques de relaxació o com millorar la vostra higiene postural.

Programació de xerrades del Programa Cerquem Salut / Curs 2022-2023:

Activitat oberta per a persones adultes. Més informació i inscripcions a Biblioteca districte 6 - Rambla de Francesc Macià, 191-193 - Telèfon 93 739 74 20 - [email protected]

 

Dimecres, 5 d'octubre a les 18.00h:

 • Cerquem salut familiar: Lactància materna. A càrrec de Griselda López, infermera pediàtrica del Centre d'Atenció Primària - CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 19 d'octubre a 18.00h:

 • Que no t'atrapi la Grip ni el COVID. A càrrec de Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord i Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, Referent Benestar Emocional i Comunitàri.

Dimecres, 16 de novembre a 18.00h:

 • Conversant amb la diabetis. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, Infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 23 de novembre a 18.00h:

 • Com omplir el cistell: bo, sa i econòmic. A càrrec de Cintia Aneas, dietista del CAP Terrassa Nord, Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 14 de desembre a 18.00h:

 • Menopausa: Com millorar la qualitat de vida. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 18 de gener a 18.00h:

 • Aprimar-se i no morir en l'intent. A càrrec de Cintia Aneas, dietista del CAP Terrassa Nord, Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 15 de febrer a 18.00h:

 • Ansietat, estrès i qualitat de vida. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Ignacio Nuñez Fortea, psicòleg clínic, Institució CIMED.

Dimecres, 15 de març a 18.00h:

 • Solitud no volguda: Què podem fer? A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 26 d'abril a 18.00h:

 • Activitat física: per un estil de vida saludable. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.

Dimecres, 17 de maig a 18.00h:

 • Malalties invisibles: Fibomialgia i Dolor Crònic. A càrrec d'Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Ignacio Nuñez Fortea, psicòleg clínic, Institució CIMED.

Dimecres, 7 i 14 de juny a 18.00h:

 • Taller d'estiraments (Cal inscripció prèvia. Places limitades). A càrrec de Minerva Herrero Torres, infermera de Família i Comunitària del CAP Sant Llàtzer.

 

Programació de xerrades del Programa Cerquem Salut / Curs 2021-2022:

Descarrega el programa

 

Informació complementària: