Cicle Gaudí : Circuit estable de Cinema Català

El Cicle Gaudí, és un projecte organitzat conjuntament amb l'Acadèmia de Cinema Català, per tal d'apropar als espectadors i espectadores el cinema produït a Catalunya.

Amb l'objectiu d'apropar al Cinema a d'altres zones de la ciutat s'ofereix en espais descentralitzats per tal de fidelitzar nou públic i fer més accessible la cultura del cinema.

Aquest projecte compta amb el Suport de Projectes Audiovisuals de l'Ajuntament de Terrassa i amb la imprescindible col·laboració de l'Associació de Veïnes i VeIns del barri d'Egara i l'associació Grup de Dones d'Egara.

El Cicle Gaudí apropa al territori una oferta diversa, actual i de qualitat del nostre cinema.

Properes projeccions
L'hora i ubicació de les sessions pot estar subjecte a canvis a causa de les restricions vigents en cada moment:

 

No matarás, de David Victori.

  • Divendres, 16 de juliol a les 22:00 h al pati de l'Associació de Veïns del barri d'Ègara. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected].
  • Divendres, 27 d'agost a les 22:00 h a l'escola Josep Ventalló i Vintró. Per accedir a la projecció s'ha de fer la reserva d'entrades indicant el nom i cognoms a través del correu electrònic [email protected].com. Col·labora: AV de Can Parellada per la unitat del nostre barri.

Sinopsi: En Dani ha dedicat els últims anys a tenir cura del seu pare malalt. Després de la seva mort, just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix a la Mila, una noia tant inquietant i sensual com inestable, que convertirà aquest moment en un autèntic malson. Pel·lícula amb la que Mario Casas es va endur el Premi Gaudí i el Goya a millor actor protagonista. No recomanada a menors de 16 anys.

 

Uno para todos, de David Ilundain.

  • Divendres, 20 d'agost a les 22:00 h al pati de l'Associació de Veïns del barri d'Ègara. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected].

Sinopsi: Un professor interí assumeix la tasca de ser el tutor d'un classe de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que torni a classe.

 

La dona il·legal, de Ramon Térmens.

  • Divendres, 17 de setembre a les 22:00 h al pati de l'AV d'Ègara. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected].
  • Divendres, 24 de setembre a les 22:00 h a l'escola Josep Ventalló i Vintró. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]. Col·labora: AV de Can Parellada per la unitat del nostre barri.

Sinopsi: En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d'immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d'una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová). Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d'Internament d'Estrangers) i les autoritats declaren que s'ha suïcidat. Pel·lícula no recomanada a menors de 12 anys.

 

Les dues nits d'ahir, de Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena.

  • Divendres, 15 d'octubre a les 21:00 h a la sala polivalent de l'Escola Nova Electra. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected].
  • Divendres, 22 d'octubre a les 21:00 h a l'escola Josep Ventalló i Vintró. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected] Col·labora: AV de Can Parellada per la unitat del nostre barri.

Una nit d'estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L'escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

 

Per a més informació del Cicle Gaudí a: