Cicle Gaudí : Circuit estable de Cinema Català

El Cicle Gaudí, és un projecte organitzat conjuntament amb l'Acadèmia de Cinema Català, per tal d'apropar als espectadors i espectadores el cinema produït a Catalunya.

Amb l'objectiu d'apropar al Cinema a d'altres zones de la ciutat s'ofereix en espais descentralitzats per tal de fidelitzar nou públic i fer més accessible la cultura del cinema.

Aquest projecte compta amb el Suport de Projectes Audiovisuals de l'Ajuntament de Terrassa i amb la imprescindible col·laboració de l'Associació de Veïnes i VeIns del barri d'Egara i l'associació Grup de Dones d'Egara.

El Cicle Gaudí apropa al territori una oferta diversa, actual i de qualitat del nostre cinema.

Properes projeccions:

 

Escape Room, d'Hèctor Claramunt

  • Divendres, 16 de setembre a les 21:30 h al pati de l'escola Nova Electra. Per accedir a la projecció cal fer la reserva d'entrada indicant el nom i cognoms al correu electrònic [email protected]
  • Sinopsi: Escape Room és l'adaptació cinematogràfica de l'obra de teatre dirigida per Hèctor Claramunt i protagonitzada per Joel Joan. Dues parelles, una nit en un "escape room" i 90 min. L'única manera d'escapar serà posant a prova la seva amistat, enfrontant-se a la veritat i superant un seguit d'enigmes perfectes per a l'ocasió. Ho aconseguiran? Definida com "l'única comèdia catalana de l'any", Escape Room combina l'humor i la intriga per fer-nos passar una molt bona estona.
  • Amb Joel Joan, Ivan Massagué, Paula Vives, Mònica Pérez i Ferran Carvajal.

 

Per a més informació del Cicle Gaudí a: