El 14 de juliol se celebra el Dia Internacional per la visibilitat no binària, una jornada reivindicativa celebrada des del 2012 que té com a objectiu, la conscienciació i la visibilitat de les necessitats de les persones no binàries arreu del món. 

El terme 'binari' fa referència al binarisme de gènere, és a dir, a la idea que només hi ha dos gèneres possibles (home o dona) i que aquests són excloents entre si (no es poden tenir trets de cada gènere). Les persones no binàries qüestionen aquesta dualitat i, per tant, es col·loquen fora dels rols de gènere esperats per cadascuna de les categories. Les persones no binàries es troben sota el paraigua trans i per tant, fora de la cisnormativitat. 

Algunes de les reivindicacions de la comunitat no binària són l'educació de les criatures en identitats no binàries; el reconeixement legal de les identitats no binàries i l'ús de pronoms i llenguatges neutres.

El Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa​​ proposa una campanya a través de les xarxes socials per a celebrar les diferents maneres d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversitat, el qual agruparà les diverses diades LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal d'Instagram @generesterrassa on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​