El Dia per la Visibilitat Bisexual se celebra el 23 de setembre. Aquesta jornada visibilitza i reivindica el reconeixement de les persones que senten atracció sexual i del desig cap a persones del seu mateix gènere i d'altres gèneres, per això s'emmarca dins les sexualitats plurisexuals, en comptes de les monosexuals com l'heterosexualitat o l'homosexualitat de gais i lesbianes. 

El manifest bisexual de 1990 emmarca les seves reivindicacions principals i segueix sent un document molt vigent.

El 1999 va ser la primera vegada que es va reivindicar internacionalment l'orgull bisexual, va ser a la XXII Conferència Mundial de The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) a Johannesburg, Sudàfrica.

L'any 2016, la Federación Estatal de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales (FELGTB), un dels referents més importants del moviment associatiu lèsbic, gai, transexual i bisexual a l'Estat Espanyol, va declarar el  2016 com a Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat, amb l'objectiu de  trencar els estereotips al voltant d'aquest col·lectiu.

Aquesta jornada es va estenent per Catalunya, com a jornada de visbilització d'aquesta orientació sexual i de reivindicació contra la bifòbia i els estereotips que se'n deriven ja que, la bisexualitat és menys visible que altres orientacions sexuals i està carregada d'estereotips com pensar que la bisexualitat és una fase i no una orientació sexual.

L'origen d'aquesta jornada coincideix amb l'aniversari de l'activista bisexual Gigi Raven Wilbur i amb la defunció del psicoanalista Sigmund Freud.

A l'Informe sobre Bisexualidad: Inclusión bisexual en igualdad y diversidad del LGBT de 2012, es pot consultar més informació sobre el tema.

El Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa proposa una campanya a través de les xarxes socials per celebrar les diferents formes d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversa​, el qual agruparà les diverses diades de visibilitat LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa.Us animem a seguir-nos a través del canal @generesterrassa, on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​