Bandera bisexual a l'Ajuntament de TerrassaEl Dia per la Visibilitat Bisexual se celebra el 23 de setembre. Aquesta jornada visibilitza i reivindica el reconeixement de les persones que senten atracció sexual i desig cap a persones del seu mateix gènere i d'altres gèneres, per això s'emmarca dins les sexualitats plurisexuals, en comptes de les monosexuals com l'heterosexualitat o l'homosexualitat de gais i lesbianes. 

El manifest bisexual de 1990 emmarca les seves reivindicacions principals i segueix sent un document molt vigent.

L'any 1999 va ser la primera vegada que es va reivindicar internacionalment l'orgull bisexual, va ser a la XXII Conferència Mundial de The International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) a Johannesburg, Sudàfrica.

L'any 2016, la Federación Estatal de Lesbianas, Gays, Transexuales, Bisexuales, Intersexuales y más (FELGTBI+), un dels referents més importants del moviment associatiu lèsbic, gai, transexual i bisexual a l'Estat Espanyol, va declarar el 2016 com a Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat, amb l'objectiu de trencar els estereotips al voltant d'aquest col·lectiu.

Aquesta jornada es va anar estenent per Catalunya, com a jornada de visbilització d'aquesta orientació sexual i de reivindicació contra la bifòbia i els estereotips que se'n deriven ja que, la bisexualitat és menys visible que altres orientacions sexuals i està carregada d'estereotips com pensar que la bisexualitat és una fase i no una orientació sexual.