14è Cicle de Teatre Escenes Locals

 

 

 

 

Arriba una nova edició de l'Escenes Locals, que ens ofereix un programa de representacions teatrals ampli, variat i d'una gran qualitat.

Terrassa és un autèntic pol de creació, experimentació i representació culturals. I aquest cicle és una gran oportunitat per posar en valor i visibilitzar l'enorme talent de les companyies locals de Teatre no professionals i que el públic pugui conèixer la qualitat dels seus treballs.

Aquest any no ha estat possible realitzar el cicle als districtes en no poder disposar dels espais on habitualment es feien les representacions i que, en el moment d'elaborar la programació estaven tancats degut a la situació sanitària. Davant d'això, amb la clara voluntat de mantenir el cicle actiu i de forma excepcional, s'ha programat en un sol cap de setmana (19 i 20 de juny) i en un sol espai, el Teatre Alegria. Tot plegat a l'espera de poder retornar l'any vinent als escenaris dels districtes, que són l'habitat natural de les representacions de l'Escenes Locals.

Respectant les actuals mesures de prevenció, l'aforament de la sala estarà limitat a 126 persones. Les entrades a totes les representacions són gratuïtes però caldrà reservar prèviament a través de la pàgina web https://www.entrapolis.com/organizador/ajuntament-de-terrassa

Programació:
Descarrega el programa en pdf

Dissabte 19 de juny 2021:

  • 12:00 h. Companyia 8 Terrassa amb l'obra "Dones i silenci"
  • 18:00 h. Pisanes i Companyia amb l'obra "Centrifugats"
  • 21:00 h. Companyia de Teatre Menos es Mas amb l'obra "¡Viva la nuit!"

Diumenge 20 de juny 2021:

  • 12:00 h. Qollunaka Teatre amb l'obra "Tribut Pepe Rubianes"
  • 17:30 h. Companyia Teatre Mú amb l'obra "Prohibido suicidarse en primavera"
  • 20:30 h. El Social Teatre amb l'obra "Humor sense fronteres"