Terrassa treballa amb l'objectiu de potenciar l'esport femení i és per això,  que des de l'Ajuntament s'impulsen actuacions adreçades a corregir les desigualtats que existeixen i a promoure l'intercanvi d'experiències que facin possible avançar cap a la igualtat efectiva.

És un fet que la visibilitat del que fan les dones esportistes, en termes generals, és menor que la que fan els homes. Des de l'Ajuntament es volen implementar accions per potenciar aquesta visibilitat.

Com es el cas d'aquesta secció on trobareu la informació relacionada amb l'esport femení i les entitats de la ciutat que fomenten la seva pràctica.

Coneixes la campanya:

"Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle"

L'objectiu de la campanya és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l'esport femení i posicionar-lo com un contingut d'interès i capaç d'atraure grans audiències. També pretén consolidar en l'audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l'esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.