A Terrassa el volum d'activitats esportives és notable i l'opció de fer esport solidari implica cada cop a més gent. L'objectiu és sensibilitzar i recollir fons per als que més ho necessiten. I això també es pot fer des de un ambient festiu ja que els participants uneix la il·lusió de compartir un projecte solidari i passar plegats una estona lúdica per una bona causa.

Considerem que l'esport és un bon vehicle per fomentar la solidaritat i també per la càrrega emocional i simbòlica que té i per tant, això reforça la idea que a través de la participació contribuim en una causa important i significativa.

Cal remarcar la important presència de molts voluntaris sense els quals no serien possibles molts d'aquests esdeveniments. Els actes esportius solidaris també contenen la voluntat de promoure la participació desinteressada dels terrassencs i terrassenques.

L'ajuntament vol fer visible i donar a conèixer totes les propostes obertes amb la finalitat d'impulsar-ne encara més la participació i col·laborar per una bona causa. Es tracta de posar en relleu la solidaritat de la ciutat per mitjà de l'esport, però també reivindicar les adversitats que sovint afecten a molta gent, com ara el càncer infantil, les capacitats diverses o la salut mental, així com també les malalties minoritàries encara desconegudes i amb pocs recursos per la persona afectada.

Cal fer arribar el missatge solidari al màxim de gents possible. I és que unint esport i solidaritat contribuïm a canviar la vida de moltes persones.

Curses i Activitats Solidàries: