01 04 2019

Presentació: "El baloncesto invisible"

El dilluns 1 d'Abril, Miguel Panadés va presentar el seu llibre "El baloncesto invisible" en una Taula Rodona a la Biblioteca Central on es va parlar de les diferents cares que té el món del basquet que no es tant conegut, però on hi rau tota la vocaciói i passió dels esportistes que no el practiquen de forma professional.

16 03 2019

El VI Trofeu Ciutat de Terrassa de patinatge artístic

Els dies 16 i 17 de març, el CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el VI Trofeu de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d'esports de La Maurina on hi varen participar uns 250 patinadors i va rebre una grata espectació per part del públic que va omplir les instal·lacions.

15 03 2019

La Nit de l'Esportista 2018

El divendres dia 15 de març es va celebrar la anual gala Nit de l'Esportista 2018 al Teatre Principal on es va poder premiar per 44é any consecutiu el merit dels esportistes de la ciutat. Tots els nominats varen veure reconeguts els seus mèrits esportius dalt de l'escenari on es desvetllava el guanyador de cada una de les nominacions mentre el monologuista Tomás García que amenitzava la vetllada. L' holandesa Ragna Debats va ser premiada com a esportista de l'any 2018 ja que va assolir 3 campionats mundials de curses de muntanya entre d'altres mèrits la passada temporada.