Els estudis artístics ofereixen propostes variades de cursos i tallers d'art.

Considerem important que els alumnes explorin les seves inquietuds artístiques amb una actitud receptiva i oberta a la interdisciplina, la creativitat i la metodologia personal, tot desenvolupant paral·lelament el procés tècnic i creatiu.

Aquests cursos, en horaris de tarda, combinen la toria i la pràctica d'una forma dinàmica i interactiva. No són necessaris coneixements previs, ja que els nostres estudis artístics contemplen nivells d'iniciació i d'especialització.

Podeu triar els següents:

 

Dibuix artístic i color

Pràctica amb les tècniques i procediments del dibuix de representació i expressió. Llapis grafit, carbonet, sanguina, pastels, tintes, cretes, aquarel·les...Sessions de dibuix del cos humà amb model.

Més informació...

Pintura

Aproximació als conceptes, tècniques i elements bàsics de l'expressió pictòrica: color, llum, espai, composició, expressió...especialment a través dels diferents comportaments figuratius. Es treballarà la pintura amb diversos procediments: acrílic, oli i aquarel·la.

Més informació...

Ceràmica

Conèixer els procediments bàsics de la ceràmica: esmalts i pastes ceràmiques, motllos i coccions a baixa i alta temperatura. Desenvolupament d'estratègies per elaborar peces complexes i de gran volumetria. Experimentació de noves tècniques i materials. Ceràmica amb torn i joieria ceràmica.

Més informació...

Gravat

Coneixeràs diferents procediments tècnics i recursos creatius del gravat i l'estampació. Amb tècniques tradicionals com l'aiguafort, l'aiguatinta o la serigrafia, i també amb altres més exterimentals, podràs elaborar la pròpia obra gràfica.

Més informació...

Escultura

Aprenentatge de les bases del modelatge, els materials i les tècniques per conèixer les possibilitats de l'expressió volumètrica amb el fang, resina de polièster pedra artificial i natural. Sessions amb model.

Més informació...

Fotografia

Coneixements pràctics per aprendre el funcionament de la càmera. Familiarització amb equips i materials fotogràfics i els processos de revelat i ampliació en laboratori. Aprenentatge dels conceptes bàsics de la imatge digital i els mitjans informàtics per processar-les. Aplicació de les possibilitats expressives dels elements de llenguatge fotogràfic.

Més informació...

Ebenisteria artística

Aquest taller té com a finalitat formar persones per expressar estèticament un projecte en fusta, especialment en components de mobiliari utilitzant la talla, el tornejat, la marqueteria i d'altres recursos de l'ebenisteria artística.

Més informació...

Restauració de mobiliari

Taller pràctic basat en el coneixement de les fustes, les eines i els procediments tècnics necessaris per restaurar objectes de mobiliari. El curs inclou un coneixement ampli de l'ofici d'ebenista i de les tècniques específiques en la restauració.

Més informació...

Taller d'instruments musicals

Taller basat en l'estudi i fabricació artesanal d'instruments de corda, vent i percussió. També s'aporten criteris musicals, acústics i organològics en les aplicacions constructives.

Més informació...

ARTxTU

Tallers de dibuix i pintura, ceràmica, per provar, tècniques de dibuix i color. adreçats a infants (8 a 12 anys) i joves (13 a 17 anys) per al desevolupament de la creativitat i l'expressió plàstica.

Més informació...

Procreart

Taller de creació artística per potenciar la creativitat i l'expressió artística personal. utilitzarem procediments variats com la pintura acrílica, oli, tintes, fotografia i tècniques mixtes per treballar sobre diferents suports. A partir de diferents temps es plantejaran treballs i exercicis per obtenir una base on edificar la vostra experiència creativa.

Més informació...

Sobre Art

La finalitat d'aquest curs és dialogar i reflexionar sobre les claus de l'expressió plàstica. L'objectiu és proporcionar les bases per conèixer millor el llenguatge artístic.

Més informació...