La Fan Zone està ubicada a la Plaça de Can Roca i s'obrirà al públic només els dies de partit.

La plaça de Can Roca s'engalanarà per esdevenir el punt de trobada d'aficions i ciutadania en general. El recinte obrirà les tardes i vespres de partit (son 11 dies en total), una hora abans de l'inici del primer partit, i fins les 0:00. Serà d'accés lliure per a tota la ciutadania, independentment de si tenen entrada per a l'Estadi o no. Hi haurà estands, food-trucks i un escenari amb un programa molt variat d'actuacions.

Durant els primers dies del Mundial, l'escenari de la Fan Zone es convertirà en un escenari més de la Festa Major, acollint cada nit una actuació musical inclosa al programa de Festa Major (els concerts començaran a les 23h). La resta de nits de partit, fins que s'acabi el Mundial, també s'hi han programat actuacions musicals.

Hi podreu trobar un estant de l'Ajuntament de Terrassa amb tota la informació de la ciutat. 

Consulteu el calendari de partits 

La programació musical a la Fan Zone serà la següent:

Divendres 1 de juliol, a les 23 h. ATALAYA 00

Atalaya 00 és un grup de música terrassenc, format per tres integrants (Jota, Sito, Maikda) que són amics de tota la vida. Durant el confinament es van animar a fer "cançons" per passar el temps i distreure's i de mica en mica han anat millorant les seves composicions, barrejant les influències dels tres integrants.

Dissabte 2 de juliol, a les 23 h. SARA ROY

És cantant i compositora i des dels 12 anys que li canta a la vida amb un estil totalment propi. Després de trepitjar molts escenaris com a cantautora i regalar-nos temes acústics i covers a les xarxes socials, la Sara publica el seu primer disc el 2021. Un disc amb una producció de pop internacional per descobrir la seva veu personal, alegre, intimista i propera.

Diumenge 3 de juliol, a les 23 h. BANDA NEON

Els Neon ofereixen un concert brillant i esplendorós de dues hores de directe on despleguen els himnes de tots els temps i els hits de més actualitat servits amb la seva originalitat innata. Banda Neon són una colla d'il·luminats amb un tacte exquisit per a servir el repertori dels altres com si fos seu i potenciar-lo com si fossin els números 1 de les ràdio fórmules actuals. Un espectacle que acumula tots els bons adjectius i per a tots els públics

Dimarts 5 de juliol, a les 23 h. ATRETZ

Atretz és una formació musical que neix l'estiu del 2018 amb nou músics de Terrassa i Matadepera. Amb ganes de donar forma a idees que havien tingut per separat des de petits, decideixen ajuntar-se per formar un grup on tot hi cap: des de la música amb arrels més folk i tradicional, fins al pop més ballable. Amb moltes ganes de fer-se un lloc entre els grups actuals de l'escena catalana, Atretz presenta el seu producte fresc i atractiu, ple d'idees originals que faran cantar ben fort!

Dimecres 6 de juliol, a les 23 h. MARTA LORENTE

El repertori d'aquesta artista contempla des de versions dels 80's, amb Tina Turner, Aerosmith, Whitney Houston, fins el Pop més actual, representat a través de figures com Adele, Sia, Lewis Capaldi, Alicia Keys o altres temes originals.

Dijous 7 de juliol, a les 23 h. DE MORTIMERS

La formació oferirà un espectacle participatiu i en directe de més de dues hores en què el públic serà el gran protagonista d'una gran festa a través d'un ampli i vistós repertori musical.

Diumenge 10 de juliol, a les 23 h. RODRIGO LAVIÑA Y SU COMBO

Rodrigo Laviña és un veterà del hip hop en català amb gran recorregut a l'escena, ha format part de grups com Pirat's Sound Sistema i At Versaris en els quals va apropar el llenguatge del reggae i el rap al català. Després de sis anys de silenci publica nou disc sota el paraigua col·lectiu Extraño Weys. El març de 2021 va publicar «Rodrigo Laviña y su combo<» (Say It Loud Records 2021), un disc preciosista amb sons que viatgen a través del vinil i les caixes de ritmes.

Dilluns 11 de juliol, a les 23 h. DJ SURDA

Reformulant la festa. Amb aquesta premissa el Dj. Surda presenta la Fórmula Surda, la seva particular forma d'entendre la música i la festa: ser creatiu alhora que trobar-se amb el públic assistent, sets dinàmics i divertits, que flueixen a través dels estils i les eres musicals d'una manera sorprenent i fascinant.

Dimecres 13 de juliol, MARTA SIERRA QUARTET i TARQUIM

De 17:30 h a 19 h MARTA SIERRA QUARTET i de 22:30 h a 24 h TARQUIM

Marta Sierra Quartet és una formació inspirada en l'escena del jazz del París dels anys 30 i 40, que es va popularitzar gràcies al violinista Stéphane Grappelli i al guitarrista Django Reinhardt. Interpreten els estàndars de jazz americans populars a la França d'aquella època, així com coneguts temes de cançó francesa.

Tarquim és Pau Vidal. Un jove saxofonista, flautista i compositor que es va fer un nom en l'escena musical participant en projectes de grans artistes com Alain Pérez, Nathy Peluso o Judit Nedderman i les Sey Sisters al grup The Gramophone Allstars, del que és membre. Una extensa carrera on va demostrar el seu domini dels ritmes latinoamericana, el jazz, el soul y el rocksteady, entre altres.

Dissabte 16 de juliol, a les 23 h. LA TROPICAL

La vida és una festa, i així ho demostra un dels grups més frescs de Catalunya. Dues hores de directe per no parar de cantar encara que sigui asseguts en una cadira. El directe de La Tropical està pensat per transportar a un estiu permanent, amb humor i amb la música que no pot faltar a cap festa major: des dels temes més nous que sonen a la ràdio, als clàssics que tothom coneix i que mai fallen.