La Regidoria LGTBIQ+ porta a terme durant l'any tot un seguit d'activitats i esdeveniments per erradicar la LGTBI-fòbia i garantir els drets de les presones Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals, Intersexuals,  persones Queer i més.

Per tal de donar més difusió a aquests actes s'edita el butlletí d'activitats de forma periòdica  i s'envia per correu electrònic a les persones interessades.

Si encara no rebeu els nostres butlletins al vostre correu electrònic, i voleu estrar informades de totes les activitats del nostre servei només cal que us doneu d'alta.

Aquí podeu trobar els últims butlletins del Servei LGTBIQ+:

Butlletins de l'any 2024:

Butlletins de l'any 2023:

Butlletins de l'any 2022:

Butlletins de l'any 2021:

Butlletins de l'any 2020: 

Butlletins de l'any 2019:

Doneu-vos d'alta per rebre el butlletí d'activitats

* camps obligatoris

Atenent l'obligat compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, us informem que hem actualitzat la nostra Política de Protecció de Dades. 

  • Base Jurídica del tractament: Consentiment exprés de la persona interessada
  • Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa, [email protected]
  • Delegat de Protecció de dades: [email protected]
  • Servei municipal: LGTBIQ+
  • Finalitat del tractament de les dades: Promocionar les activitats divulgatives que es fan al Servei de LGTBIQ+ mitjançant l'enviament de correus puntuals quan hi ha un acte o esdeveniment a comunicar

Així mateix us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i supressió a través dels formularis que hi ha disposats a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Terrassa, de forma preferent o mitjançant sol·licitud escrita al email [email protected] També podrà exercir els drets esmentats mitjançant sol·licitud escrita a l'Ajuntament de Terrassa a qualsevol punt d'informació municipal o enviant correu postal a Plaça Didó, nº5, CP 08221 (Terrassa).