Bibliografia

Webgrafia

Dibuixant el gènere: Capítol 1

Dibuixant el gènere: Capítol 2

Dibuixant el gènere: Capítol 3

Dibuixant el gènere: Capítol 4

Recurs molt didàctic que consta de 4 animacions i una guia pedagògica, que té com a objectiu acostar les aportacions dels estudis de gènere a un públic ampli. Es tracta d'un projecte elaborat per Gerard Coll-Planas i Maria Vidal, basat en el llibre Dibuixant el gènere.

Materials i recursos del curs abordatge i intervenció per la diversitat sexual i identitat de gènere a l'àmbit educatiu.

  • Missé, M. 4 petites decisions. Terrassa: Servei LGTBIQ+ Ajuntament de Terrassa
  • Sanchís, R. Karícies. Blog d'educació sexual, una eina més on introduir nous textos i nous llenguatges més propers a la realitat adolescent, a més de compartir el treball de l'aula amb l'exterior.

Famílies, Infants i Joves

Adreces d'interès

Associacions

Acompanyament a famílies des d'una perspectiva molt oberta en la construcció dels gèneres

Bibliografia

Recomanacions per a persones de 4- 8 anys

Recomanacions per a persones de 8-10 anys

Tallers LGTBI+

Es pot acompanyar el visionat amb els Tallers o Xerrades de Prevenció de les conductes discriminatòries que Mossos d'Esquadra ofereix a l'àmbit educatiu, es poden demanar a l'Oficina de Relació amb la Comunitat (ORC) de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de l'Àrea de Terrassa (si sou de Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls), escrivint a l'adreça de correu electrònic: [email protected]. I des de qualsevol poble de Catalunya podeu escriure a: [email protected], on us atendran per a qualsevol consulta relacionada amb els delictes d'odi i discriminació (denuncies, tallers, xerrades, etc.).