Biblioteques Sense Fronteres
 
Amb el títol "Llegir els conflictes, crear pau", la sisena edició del programa Biblioteques sense Fronteres proposa una reflexió sobre les causes i les conseqüències dels conflictes i els processos de pau existents al món. Alhora ofereix eines i recursos a la ciutadania per esdevenir constructors de pau a nivell individual i col·lectiu.
 
 
Activitats
 
Com en edicions anteriors, us proposarem una programació d'activitats per a públics diferenciats (infantil, juvenil i adult) i en formats diversos (videofòrums, tallers, hores del conte...). Les activitats aniran itinerant per les 27 biblioteques que fan part del programa actualment. Es realitzaran des del primer trimestre de 2023 i fins el primer trimestre de 2024.
 
Convidem a qui vulgui rebre informació directa d'aquesta programació a fer-nos-ho saber per correu electrònic a [email protected] a la Biblioteca Central de Terrassa. A mesura que es vagin programant les activitats us n'anirem tenint al corrent.
 
Com a novetat d'aquesta edició, l'equip tècnic de les biblioteques rebem formació en matèria de cultura de la pau impartida per l'Escola de Cultura de Pau. La formació es dinamitza a través d'un grup comunitat Tellfy que també esdevé un espai de concertació, coordinació i generació de comunitat, millorant així l'apropiació del programa per part de les biblioteques participants.
 
 
Més informació: