Detall parada del mercadalAquest mercat, anomenat de Martí l'Humà, s'instal·la tots els dimecres de l'any a l'avinguda de Béjar de 9 a 13 h.

Hi trobareu més de 300 parades de roba i calçat, artesania, productes de drogueria, llibreria, música i alimentació, entre d'altres.

Com anar-hi i accessibilitat:

En autobús L­ínies 5, 6, 7 i 14 

En cotxe Els dimecres de mercadal es restringeix la zona d'aparcament i entre les 5 del matí i les 6 de la tarda no està permès aparcar en els següents carrers:

  • Avda. de Béjar, en sentit est entre Av. del Vallès i ctra. de Matadepera, i en sentit oest entre el carrer de Tramuntana i la ctra. de Matadepera
  • C. Tarragona: entre el carrer de Llevant i l'avinguda de Béjar

Per canvis en la circulació, romandran tallats els següents carrers:

  • Avinguda de Béjar: sentit est entre carretera de Matadepera i avinguda del Vallès. En sentit oest, es podrà  circular fins el carrer de Tramuntana i podran accedir-hi els vehicles que es dirigeixin al polí­gon industrial i a Can Tusell
  • C. Provença: sentit nord des d'avinguda de Béjar fins al carrer de Pintor Borrassà
  • C. Tarragona: entre l'avinguda de Béjar i carrer del Llevant

 

D'acord amb les mesures adoptades pel govern municipal davant el risc de propagació del Coronavirus Covid-19, de suspendre totes aquelles activitats que comportin una concentració de més de 1.000 persones i/o requereixi presencialment policia municipal, el Mercadal de Martí l'Humà va quedar suspès.

Amb l'objectiu de recuperar l'activitat econòmica i amb l'inici de l'aplicació del programa de desconfinament progressiu, amb l'entrada de la Fase 1, l'Ajuntament ha treballat intensament amb els paradistes i va obrir el dimecres 27 de maig, amb les condicions necessàries que marca el reglament. Inicialment es va obrir amb 33 parades  d'alimentació, alimentació d'animals de companyia, herbolari, drogueria i restauració, amb totes les garanties de seguretat i distanciament físic.

El dimecres 17 de juny va obrir amb el 50% de les parades amb rotació setmanal i mantenint sempre les parades de productes essencials.

A partir del 14 d'octubre de 2020 el funcionament del mercadal és del 100 % de les parades habituals donant compliment al Pla d'acció dels mercats de venda no sedentària.

Les properes decisions i dates sobre les diferents fases, s'adoptaran en funció de l'evolució de la pandèmia.

 

Dies d'obertura Especial - Nadal 2020-2021

El Mercadal de Martí l'Humà obrirà addicionalment els següents dies:

  • Diumenge 20 de desembre de 2020 de 9:00 a 13:30 h
  • Diumenge 3 de gener de 2021 de 9:00 a 13:30 h