A continuació podeu consultar els projectes premiats al curs 2009-2010:

 

Espai web col·laboratiu Espai web col·laboratiu "Parlem de..."

Aquest és un espai de reflexió i d'autocrítica per a famílies i professionals de l'educació de l'etapa dels 0 a 3 anys, on pretenem oferir un ventall d'articles variats referents a diferents temes d'interès per a les famílies i professionals del sector.

En aquest espai, ens agradaria captar demandes d'inquietuds i d'interessos de les famílies per a compartir i relacionar-se, per a afavorir l'intercanvi d'informació o opinió. Els professionals del sector disposaran d'un espai d'intercanvi  de valoracions d'activitats dutes a terme a les seves escoles, perquè la resta de la comunitat educativa pugui aprofitar, compartir i enriquir-se amb els seus coneixements.

Anar a la web de projecte

 


Aula d'Educació Ambiental Inclusiva a FàtimaAula d'Educació Ambiental Inclusiva a Fàtima

El projecte de creació d'una Aula Ambiental Inclusiva, és un projecte dinàmic que ha anat evolucionat al llarg del temps i dels anys a partir de la creació del nostre propi hort. Un espai de terra verge mai conreat al quan vam voler treure un profit, perquè crèiem que l'activitat d'hort era una possibilitat engrescadora, pedagògica i molt adequada pels interessos i aprenentatges dels nostres alumnes.

Així va néixer la proposta de crear un hort urbà ecològic, un projecte que ha estat fruit de molts anys de dedicació i esforç professional per aconseguir col·laborar des de l'àmbit de l'ensenyament a formar persones respectuoses amb el medi ambient, l'ecologia i un desenvolupament sostenible de les noves tecnologies.

Veure el Projecte (Arxiu PDF, 2 MB)
Blog/Bloc del projecte

 


Projecte de col·laboració IES Mont Perdut-Escola Bressol SomriuresProjecte de col·laboració IES Mont Perdut-Escola Bressol Somriures

L'IES Mont perdut de Terrassa ha iniciat el curs 2009/10 una col·laboració amb l'Escola Bressol Somriures del barri de Torresana. L'objectiu és, d'una banda participar en l'entorn i en la comunitat educativa que ens envolta i, d'altra banda, afavorir l'assoliment per part dels alumnes que participen d'un seguit d'objectius, habilitats i competències lingüístiques i socials que els facilitin el seu desenvolupament integral així com la seva inserció en la comunitat i la ciutat.

El projecte es va iniciar a l'octubre i els alumnes de l'IES han dut a terme diverses activitats com: elaboració de senzilles receptes de cuina amb els infants quinzenalment, representació de contes, col·laboració amb les activitats ordinàries de l'aula, etc.

La diferència d'edats i moments evolutius fa que els nois i noies de secundària hagin de modular la seva expressió i adaptar-la a les característiques dels més petits posant en joc les seves habilitats comunicatives i lingüístiques per aconseguir-ho.

Veure el Projecte (Arxiu PDF, 6 MB)