A continuació podeu consultar els projectes premiats al curs 2010-2011:

 

Terrassa és massa!Terrassa és massa!

El projecte té com a objectiu conèixer la pròpia ciutat, requisit indispensable per estimar-la, convidant als alumnes de P-5 de l'escola a descobrir alguns edificis emblemàtics de Terrassa.

Creiem que per poder portar a terme un projecte sobre la nostra ciutat amb infants, és molt important una bona educació visual, el primordial és sortir al carrer i observar la Nostra ciutat i el seu entorn: edificis, monuments, places, parcs, vivendes, escultures, xemeneies...És importantíssim que el nen aprengui a observar detalladament allò que té al seu davant, que gaudeixin observant els colors, les formes, les textures, per poder desenvolupar la seva capacitat creativa.

Veure el projecte (Arxiu PDF, 17 MB)
Activitat per a JClic (Arxiu zip, 2 MB)El ball de bastons a l'escolaEl ball de bastons a l'escola

Els balls de bastons els podem veure a la majoria de les festes populars de la nostra ciutat i d'altres del nostre país i aquest fet esdevé un element engrescador pels alumnes.Tots els alumnes, malgrat la seva facilitat i/o dificultat són capaços de poder ballar els balls de bastons i, per tant, tothom pot participar d'una activitat col·lectiva on ningú es imprescindible però tothom es molt necessari.
Com la majoria de les propostes musicals que es desenvolupen a les escoles hi ha un treball molt interessant i imprescindible que fa referència a l'esforç, la disciplina, la responsabilitat, el treball col·lectiu, el passar-s'ho molt bé treballant i la col·laboració entre els balladors per aconseguir un projecte comú.

El projecte consta de dos DVD i es troba disponible per consulta al Servei d'Educació, també es pot visualitzar obrint el següent enllaç:

Veure el vídeo "El ball de bastons a l'Escola!"
Veure el Dossier Informatiu (Arxiu PDF, 2 MB)
Veure Memòria del Projecte (Arxiu PDF, 287 KB)
Veure Proposta Pedagògica (Arxiu PDF, 1.5 MB)