A continuació podeu consultar els projectes premiats al curs 2016-2017:

 

Projecte de Moviment Olímpic Solidari (MOS)Projecte M.O.S (Moviment Olímpic Solidari)

El Moviment Olímpic Solidari (MOS) es un projecte que neix a l'escola Joquima Vedruna Terrassa, que intenta fusionar els valors olímpics amb els valors propis de l'ideari Vedruna, i transmetre'ls als nostres alumnes de cicles formatius d'esports, fent-los, així, transmissors d'aquests valors a la resta de la comunitat educativa i a la ciutat de Terrassa. Aquest projecte agafa rellevància en ser Terrassa la ciutat, per ràtio, més olímpica del món: 107 olímpics i paralímpics.

Veure memòria del projecte (PDF, 766 KB)

 

 

Projecte UKE-LELEProjecte UKE-LELE

Projecte de l'Escola Font de l'Alba que pretén englobar altres àrees i motivar l'infant en l'aprenentatge de diferents àmbits com la llengua anglesa, la poesia, les matemàtiques, desenvolupar una opinió crítica i pluralista, l'ús de les noves tecnologies mitjançant enregistraments de les pròpies produccions, etc. Es proposa, compartir el repertori interpretat amb la mateixa escola i família, utilitzant la web de l'escola i amb altres escoles de Terrassa.

Veure memòria del projecte (PDF, 1.5 MB)

 

 

 

Projecte la Dona al segle XX: Maria BigordàProjecte la Dona al segle XX: Maria Bigordà

Des de l'any 2014, al voltant del 8 de març, l'Institut Torre del Palau realitza projectes sobre protagonistes femenines de la ciutat anomenats "La Dona al Segle XX". El projecte del curs 16-17 gira al voltant de la figura de la Maria Bigordà i Montmany, just l'any que fa 100 anys del seu naixement i així li retrem un petit homenatge. La descoberta de la seva vida ens servirà per fer un treball més aprofundit i enriquidor de la societat de la ciutat al segle XX. Aquest projecte forma part de la programació de la matèria de Cultura i valors ètics i de la matèria de Ciències socials de 3r d'ESO. Es complementa amb dos documents més sobre l'Escolarització femenina i l'Anàlisi del Padró de dones al 1940.

Veure memòria del projecte (PDF, 4.3 MB)

Escolarització femenina (PDF, 3.1 MB)

Anàlisi del padró de 1940 (PDF, 1.4 MB)