Si busqueu un document que està en préstec, teniu l'opció de reservar-lo automàticament a través del catàleg Aladí, a part de posar-vos en contacte directament amb la biblioteca.

Les reserves només es poden fer sobre documents que estiguin prestats a altres usuaris (no es poden fer reserves d'exemplars disponibles o que tinguin estats especials). I cada usuari pot fer-ne fins a un màxim de 30.

Per fer la reserva, cal cercar el document al catàleg i clicar l'enllaç "Reservar document en préstec" o prémer el botó "Reservar" del registre del document. Haureu d'introduir el número del carnet de la biblioteca i el PIN per iniciar la transacció.

Quan retornin el document reservat, rebreu un avís per telèfon o per correu electrònic per passar a recollir-lo en els pròxims set dies a la biblioteca propietària del document. Si preferiu que us el portem a la vostra biblioteca habitual, podeu utilitzar el servei de préstec interbibliotecari.

Si no podeu passar personalment a recollir el document reservat, heu d'autoritzar una altra persona. Per fer-ho caldrà que presenti: el seu DNI original, la fotocòpia del DNI de la persona que autoritza i aquesta autorització correctament emplenada.

Recordeu que és important que comuniqueu a la vostra biblioteca qualsevol canvi de número de telèfon o d'adreça de correu electrònic perquè us mantinguin informats de l'estat de les vostres reserves. També podeu modificar aquestes dades a l'espai personal del catàleg.

Més informació: