L'Ajuntament de Terrassa, mitjançant Acord signat amb el Departament d'Igualtat i Feminismes a través de la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+, ofereix el Servei d'Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG), que forma part de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI+ de Catalunya.
Des de l'any 2018, l'Ajuntament de Terrassa i el Consell Comarcal del Vallès Occidental signen un conveni marc per ampliar la cobertura territorial del SAI DASIG i oferir atenció a les persones empadronades a Terrassa, Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

El SAI DASIG és un servei:

  • D'atenció de qualitat i de proximitat adreçada a les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per identitat o expressió de gènere o per orientació sexual.
  • De consicenciació i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat afectiva, sexual, de gènere i familiar, i prevenir l'LGTBI-fòbia. Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a situacions de discriminació i, també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania amb relació a la diversitat sexual i de gènere, i consolidar-se com un referent local LGTBIQ+.

El SAI DASIG té tres objectius:

  1. Donar informació i orientació a les persones LGTBIQ+, a la població en general que s'hi adreci i a les persones que exerceixen discriminació.
  2. Atendre les incidències sobre drets de les persones LGTBIQ+, intermediar i resoldre els conflictes plantejats.
  3. Atendre possibles casos de discriminació, acollint i acompanyant les víctimes en la interposició de la denúncia i en les vies i procediments existents.

Contacte i horari

  • Correu electrònic: [email protected]
  • Telèfon, WhatsApp o Telegram: 651 195 182.
  • Horari: De dilluns a divendres de 8.30 h. a 14.30 h. 

La seu del SAI DASIG es troba a l'Edifici de La Fact (carrer Torres Garcia, 33, Terrassa), ofereix atenció a les persones i famílies de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersexuals, a llurs entorns i a qualsevol persona interessada;  assessora i acompanya els processos de recerca personal d'identitat sexual i de gènere; i és una porta d'entrada a altres recursos i serveis municipals, altres administracions, entitats i institucions.


El SAI DASIG assessora i atén de manera confidencial les persones LGTBIQ+ (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals, Intersexuals, persones queer i més), en especial les que pateixen o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, així com les seves famílies, els seus entorns i equips professionals que ho sol·licitin.

Fulletó del SAI DASIG traduït

Gràcies al treball conjunt amb el Servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Terrassa els fulletons del SAI DASIG estan traduïts en cinc idiomes diferents (anglès, àrab, castellà, francès i xinès), a més l'equip de l'Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat ha incorporat la seva mirada per tenir en compte l'accessibilitat i la lectura fàcil.

La intenció d'aquesta nova difusió de fulletons és poder arribar a moltes més persones de Terrassa i continuar teixint xarxa entre professionals.

Si formeu part d'una associació o sou professionals d'algun àmbit com el de la salut, l'educació, el lleure, l'esport... i necessiteu fulletons en format físic, poseu-vos en contacte amb l'equip del SAI DASIG a través de:

📧 Correu electrònic: [email protected]
☎ Telèfon, WhatsApp o Telegram: 651 195 182.
🕰️ Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores (excepte estiu i diades especials).   

Versió en anglès

 

 

 

 

 

 

Versió en àrab

 

 

 

 

 

 

Versió en castellà

 

 

 

 

 

 

Versió en català

 

 

 

 

 

 

Versió en francès

 

 

 

 

 

 

Versió en xinès