Wifi SenseFils

La ciutadania que visita els equipaments municipals pot connectar-se lliurement a la xarxa wifi corporativa SenseFils.

L'Ajuntament ha habilitat el wifi gratuït a 39 edificis municipals, donant cobertura als espais on hi ha més afluència de persones, com zones d'atenció al públic, casals i centres cívics o sales de reunions d'aquests equipaments. Properament, el servei s'estendrà a més espais municipals. 

 

On connectar-se a wifi SenseFils?

Feu clic a sobre del mapa per veure els equipaments municipals que disposen de cobertura wifi amb la xarxa SenseFils. En aquest enllaç trobareu el llistat actualitzat. 

 

Com connectar-se a wifi SenseFils?

La connexió a la xarxa SenseFils és molt senzilla. Només cal obtenir la contrasenya un cop perquè el dispositiu la recordi i permeti connectar-se a la xarxa en tots els edificis municipals que disposin de la tecnologia. 


Cal seguir dos senzills passos:

1: obtenir la contrasenya
Primer, us haureu de connectar a la xarxa wifi sensefils.terrassa.cat, que servirà per registrar el número de mòbil. Up cop registrat, rebreu una contrasenya per SMS. 

2: introduir la contrasenya i navegar
Haureu de fer servir la contrasenya rebuda per connectar-vos a la segona xarxa, sensefils2.terrassa.cat. Ja podreu navegar de manera normal i no caldrà que torneu a configurar res més.
 

Pas a pas: