Mascota BD6Hola! Sóc un dels carters electrònics de la Biblioteca districte 6 i el meu nom és Sisc@.

 Els carters electrònics, que en informàtica s'anomenen bits, som els encarregats d'agafar tots els missatges que escriviu a l'ordinador i lliurar-los al seu destinatari.

Vivim i treballem a dins de tots i cadascun dels ordinadors del vostre voltant, ja siguin els ordinadors de casa, els ordinadors de la vostra escola, els ordinadors dels vostres amics… i és clar, els ordinadors de la biblioteca.

He vist que teniu a la vostra disposició moltíssims llibres, d'aventures, de fantasia, de por… i teniu llibres de treballs manuals, de matemàtiques, d'experiments, d'animals… també teniu còmics i revistes, i CD de música i pel·lícules, i sé que tot això us ho podeu emportar a casa amb el carnet de la biblioteca!

Estava tant interessat a conèixer tot això que fa uns dies vaig decidir sortir dels ordinadors i explorar a fons la biblioteca i investigar cada secció, cada prestatge.

M'agrada tot el que puc trobar a la biblioteca i també m'agrada molt la meva feina dins els ordinadors, així que a partir d'ara combinaré la lectura dels llibres amb l'ordinador, i viuré a dins d'ells, un dia als llibres i un altre als ordinadors…   

Així que potser qualsevol dia d'aquests ens trobem per la biblio!

Ah! I no us perdeu el vídeo de la meva presentació!