L'Ajuntament de Terrassa, a través del Programa Usos del Temps, està adherit a la Xarxa Mundial dels Governs Locals i Regionals de Polítiques del Temps que treballa amb l'objectiu de promoure, debatre i intercanviar experiències entorn a les polítiques locals del temps.

Xarxa Mundial dels Governs Locals i Regionals de Polítiques del Temps
La Xarxa Mundial dels Governs Locals i Regionals de Polítiques del Temps està formada per municipis, metròpolis i altres governs locals i regionals interessats a fomentar polítiques de temps. Els seus objectius són:

  • Compartir coneixements entre els seus membres
  • Desenvolupar l'Agenda Local i Regional de Polítiques Horàries
  • Promoure el dret al temps

Pàgina web de la xarxa

La ciutat també forma part de la Xarxa Catalana pel Dret al Temps

Per tal de poder donar un nou impuls a les polítiques i a l'organització del temps a Catalunya, l'octubre de 2022 es va posar en marxa la Xarxa Catalana pel Dret al Temps impulsada i promoguda pel Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. La ciutat va adherir-se al mes de març.
L'objectiu de la nova xarxa catalana és aprendre de les experiències d'altres entitats, empreses, agents socials, municipis, institucions, persones expertes i investigadores d'arreu de Catalunya que estan compromeses amb el dret al temps.

Web de la Xarxa Catalana per Dret al Temps