L'Ajuntament de Terrassa, mitjançant Acord signat amb el Departament d'Igualtat i Feminismes a través de la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTIQ+, ofereix el Servei d'Atenció a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (SAI DASIG), que forma part de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTIQ+ de Catalunya.
Des de l'any 2018, l'Ajuntament de Terrassa i el Consell Comarcal del Vallès Occidental signen un conveni marc per ampliar la cobertura territorial del SAI DASIG i oferir atenció a les persones empadronades a Terrassa, Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Si estàs empadronada en qualsevol d'aquests municipis pots posar-te en contacte amb el SAI DASIG a través de:

  • Correu electrònic: [email protected]
  • Telèfon, WhatsApp o Telegram: 651 195 182.
  • Horari d'atenció telefònica: De dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h. I dimarts de 15.30 h a 18.30 h. Excepte estiu i diades especials.

La seu del SAI DASIG es troba a l'Edifici Glòries (carretera de Montcada, 596 Terrassa), ofereix atenció a les persones i famílies de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans, Intersexuals Queers i més, a llurs entorns i a qualsevol persona interessada;  assessora i acompanya els processos de recerca personal d'identitat sexual i de gènere; i és una porta d'entrada a altres recursos i serveis municipals, altres administracions, entitats i institucions.

El SAI DASIG forma part del Servei LGTBIQ+ de l'Ajuntament de Terrassa, i té com a objectiu principal garantir el dret a la igualtat i a la no-discriminació per motius d'orientació sexual i identitat o expressió de gènere, tant de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres, intersexuals, queers, etc i per eradicar l'homofòbia, bifòbia i transfòbia, de conformitat amb la Llei 11/2014.

El servei s'adreça a persones que pateixen, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. Alhora, és un servei de sensibilització i informació per a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir LGBTI-fòbia, per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.