Concert a la residència de gent gran AuroraDurant els períodes de vacances escolars, el Museu de Terrassa organitza activitats infantils i familiars: "La mainada al Museu" amb contes i manualitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, "Món Museu" amb activitats per a nens i nenes de 7 a 12 anys i, per acabar, els tallers per a infants de 4 a 12 anys amb les següents propostes: "Per Nadal, un regal del Museu", "Al Museu i ... santes pasqües" i "Passa l'estiu al Museu".

Les propostes són:

Som cronistes de la ciutat 

Tallers d'estiu del Museu de Terrassa. 

Aquest any tornem amb els tallers presencials del Museu de Terrassa. Si voleu que els nens i nenes pasin quatre setmanes amb nosaltres fent cultura i patrimoni de la nostra ciutat, no dubteu i apunteu-los  als nostres tallers d'estiu. 

Són 4 tallers, 4 setmanes on els infants es convertiran en cronistes de la ciutat tot explicant, en directe tots els actes culturals que pasin al llarg d'aquestes 4 setmanes. Són tallers de temàtica diversa on gaudirem i aprendrem un dels oficis més antics. D'aquesta manera els tallers queden repartits aixi: 

Taller 1 : Del 27 de juny al 01 de juliol. És un taller que el dediquem al 75è aniversari del Museu Tèxtil de la ciutat. 5 dies on aprendrem de la importància del tèxtil a la nostra ciutat així com farem tallers i activitats perquè poguem veure com és de divertit treballar amb diferents teixits. L'horari és de 09:00 h a 14:00 h i el punt de trobada és la Casa Alegre de Sagrera. 

Taller 2: Del 05 al 08 de juliol. És un taller que el dediquem a la Festa Major de la ciutat que tindrà lloc durant aquella setmana. Farem de cronistes i explicarem tot allò que ha passat durant aquests dies de festivitat, descobriment del Cap Gros de l'any, concerts, balls...explicarem i posarem en valor la importància de les festes majors i en especial de la Festa Major de Terrassa. L'horari és de 09:00 h a 14:00 h i el punt de trobada és la Casa Alegre de Sagrera. 

Taller 3: Del 11 al 15 de juliol. És un taller que el dediquem al Mundial de Hoquei Femení, on la ciutat és l'amfitriona. d'acullir el campionat, serem retransmisors en directe de tot el que passi durant aquells dies. 

Taller 4: Del 18 al 22 de juliol. És un taller que el dediquem als Camps d'Arqueologia que realitzarà el Museu de Terrassa amb joves que vulguin aprendre aquest camp. Taller on veurem insitu els descobriments que vagin apareixent i serem retransmisors de tots els fets. 

Observacions: El Preu es de 17€(IVA inclòs) per dia. 10% de descompte no acumulatiu als infants de famílies nombroses o monoparentals amb tutors o germans amb discapacitats de +50% o grau 4 o 5 o amb tutors a l'atur, en ERTO o amb expedient de regulació temporal d'ocupació.

Per fer la inscripció cal deixar nom i cognoms del participant o participants, indicar a quin taller o tallers es volen apuntar, correu elecrrònic i número de contacte. 

 

Us hi esperem!!