Concert a la residència de gent gran AuroraDurant els períodes de vacances escolars, el Museu de Terrassa organitza activitats infantils i familiars: "La mainada al Museu" amb contes i manualitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, "Món Museu" amb activitats per a nens i nenes de 7 a 12 anys i, per acabar, els tallers per a infants de 4 a 12 anys amb les següents propostes: "Per Nadal, un regal del Museu", "Al Museu i ... santes pasqües" i "Passa l'estiu al Museu".

Les propostes són:

Il·lustració de l'Anna Clarianadissabte 7 de març a les 17.30 h.

Conversem amb Anna Clariana Muntada

Lloc: Espai de petits lectors de la Biblioteca Central de Terrassa (Passeig de les Lletres, 1)

Activitat familiar adreçada a infants de 4 a 9 anys

Places limitades. Cal inscripció prèvia, a partir del 24 de febrer i fins a exhaurir les places disponibles, trucant al 93 789 45 89 (bct) de dilluns a divendres, de 10 a 20.30 h i dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h.

Organitzen: Biblioteca Central de Terrassa i Museu de Terrassa

Aquesta sessió s'inclou dins de la programació del Dia Internacional de la dona.

L'activitat es desenvoluparà a la Biblioteca Central de Terrassa on la il·lustradora terrassenca, Anna Clariana, també hi té exposades algunes il·lustracions.

En un marc incomparable i envoltats de llibres, l'artista explicarà el procés creatiu per il·lustrar un conte i totes les persones que treballen per poder editar un llibre infantil. Mentrestant, podrem admirar com treballa l'Anna ja que crearà una il·lustració de gran format. Al final de l'activitat, els infants també es convertiran en artistes i podran crear una il·lustració.