Concert a la residència de gent gran AuroraDurant els períodes de vacances escolars, el Museu de Terrassa organitza activitats infantils i familiars: "La mainada al Museu" amb contes i manualitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, "Món Museu" amb activitats per a nens i nenes de 7 a 12 anys i, per acabar, els tallers per a infants de 4 a 12 anys amb les següents propostes: "Per Nadal, un regal del Museu", "Al Museu i ... santes pasqües" i "Passa l'estiu al Museu".

Les propostes són:

La Mainada al Museu.

Aquest any 2023 us convidem a participar un cop mes del programa familiar la Mainada al Museu, aquest any el farem el segon i el quart divendres de cada mes i l'horari normalment serà a les 17:30 h. 

Us recordem que la Mainda al Museu és un programa que vol acostar la cultura i el patrimoni cultural local als més menuts de la casa.

Per inscriure's a les activitats de la Mainada al Museu, ho podeu fer clicant al costat de cada activitat on hi ha el link. Aquest any inciem un nou mètode de reserves i pagament, via internet on al mateix moment d'adquirir les entrades es fa també la reserva. Un cop s'han comprat les entrades es rebrà un correu de confirmació. 

 

Programa la Mainada al Museu 2023. 

La Mainada al Museu és un programa familiar enfocat a famílies amb infants entre 3 i 10 anys. 

Les entrades adquirides són per totes les persones asistents a l'activitat,infants i adults. No es retornarà l'import de cap entrada.

 

La Mainada al Museu Març.

  • Dones que fan història. Dia 10 de març. Hora 17:30 h. Activitat gratuïta, amb reserva prèvia al link. Activitat familiar, per a famílies amb infants de 3 a 10 anys. Idioma català. Mainada dedicada al dia de la dona, que és el 8 de març. 
  • La Vella Quaresma. Dia 24 de març. Hora 17:30 h a la Casa Alegre de Sagrera. Entrades i reserves aquí. Activitat familiar, per a famílies amb infants de 3 a 10 anys. Idioma català. 

La Mainada al Museu Abril.

  • L'hort dels Alegre. Dia 3 d'abril. Hora 17:30 h  Mainada al Museu, per setmana Santa. Casa Alegre de Sagrera. Activitat per famíles amb infants de 3 a 10 anys. Idioma català. Entrades aquest link 

 

  • Mites i Heroïnes. Dia 4 d'abril, horari a les 17:30 h al Castell Cartoixa. Activitat dedicada a l'exposició temporal del Museu de Terrassa. Activitat inclosa dins del passaport Edunauta. Gratuita amb reserva prévia al link. Recomanada per a famílies amb infants de 9 a 13 anys. 

 

  • El drac de Terrassa. Dia 23 d'abril, excepcionalment es fa el diumenge per celebrar el dia de Sant Jordi. Les entrades per l'activitat del matí es poden adquirir aquí. Activitat familiar per a famílies amb infants de 3 a 10 anys. Idioma català.

 

  • El meu llibre de Sant Jordi. Dia 23 d'abril, excepcionalment fem dues activitats per celebrar el dia de Sant Jordi. Les entrades per l'activitat de la tarda es poden adquirir aquí. Activitat familiar per a famílies amb infants de 3 a 10 anys. Idioma català. 

La Mainada al Museu Maig.

  • La Musa del Museu. Dia 26 de maig a les 17:30 h al Castell Cartoixa. Reserva i compra d'entrades aquí. Activitat dedicada al Dia Internacional dels Museus. Activitat familiar per a famílies amb infants a partir de 3 anys. Idioma Català. 

La Mainada al Museu Juny. 

  • Taller Modernista. Dia 9 de juny a les 17:30 h a la Casa Alegre de Sagrera. Reserva i compra d'entrades aquí. Activitat dedicada al Dia Internacional de l'Art Noveau. Activitat familiar per a famílies amb infants a partir de 3 anys. Idioma català.