Concert a la residència de gent gran AuroraDurant els períodes de vacances escolars, el Museu de Terrassa organitza activitats infantils i familiars: "La mainada al Museu" amb contes i manualitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, "Món Museu" amb activitats per a nens i nenes de 7 a 12 anys i, per acabar, els tallers per a infants de 4 a 12 anys amb les següents propostes: "Per Nadal, un regal del Museu", "Al Museu i ... santes pasqües" i "Passa l'estiu al Museu".

Les propostes són:

Sessió de Festa Major dels "Contes de princeses"diumenge 31 de març a les 11 del matí

Activitat familiar per a infants de 5 a 10 anys  ·  Contes de princeses

Lloc: Castell Cartoixa de Vallparadís (carrer de Salmeron, s/n)

Tradicionalment les històries de princeses i prínceps acaben amb la frase "I van ser feliços i van menjar anissos" però, no sempre és així!

Us convidem a gaudir d'uns contes sorprenents protagonitzats per princeses que trenquen amb els estereotips. Les històries estan basades en el conte "M'han donat carbasses" de Jordi Palet. 

L'activitat, relacionada amb l'exposició temporal del Museu dedicada a les dones, pretén reflexionar sobre el paper de les dones, els contes tradicionals...

  • Durada: 1.30 h
  • Activitat gratuïta

Places limitades. Informació i inscripcions al 93 739 70 72, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. o a l'adreça electrònica museudeterrassa@terrassa.cat

  • Es confirmarà disponibilitat de plaça per assistir a l'activitat
  • Els infants han d'anar acompanyats en tot moment d'una persona adulta