La  Dominical al Museu!

Estem molt contents de presentar-vos un nou projecte on us esperem a tots i totes, una nova aventura que esperem que en pugueu gaudir, grans i petits. 

La Dominical al Museu, ja és aquí! És tracta d'un seguit de 24 rutes i itineraris, on es vol acostar i donar a conèixer la nostra ciutat des d'una perspectiva diferent. És per això que les temàtiques seran diverses i sempre estaran vinculades amb la història de Terrassa. Sempre amb la voluntat d'acostar a tota la ciutadania a la nostra ciutat. 

Aquestes rutes es faran normalment, el primer i el tercer diumenge de cada mes, excepte els mesos de juliol i agost. L'horari serà de 11 h a 13 h.

Les entrades i reserves es poden adquirir en aquesta mateixa pàgina. Al costat de cadascuna de les activitats trobareu el vincle que us portarà a la plataforma de compra d'entrades. 

Rebreu al vostre correu electrònic un tiquet o rebut de compra que servirà com a justificant de la vostra inscripció en l'activitat.

Un cop comprades no es retornarà l'import. 

 

Refresc de Patrimoni 

 

Activitats d'Agost 2023

 

31 d'agost, de les 22 a les 24 h.

Escultures de carrer. Redescobrint l'Art urbà.

El centre de Terrassa acull nombroses obres d'art públic del segle XX. Creacions singulars d'artistes locals que converteixen els carrers de la ciutat en un museu obert. En aquest recorregut guiat t'explicarem quines històries amaguen perquè les puguis redescobrir.

On: Plaça de Ricard Camí.

Aforament limitat. Accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 

Preu: 6 € per persona. Entrades

 

Activitats de Setembre 2023

 

3 de setembre, a les 11 h.

La Guerra de Successió a Terrassa

L'any 1700 Carles II de Castella mor sense descendència. Comença així el conflicte per a resoldre la seva successió, un conflicte internacional que acabarà involucrant a les principals potències europees i que transformarà completament la realitat política, econòmica i cultural de Catalunya. Terrassa viurà un dels episodis més roents de la guerra quan la nit del 3 al 4 de setembre de 1713, és ocupada i saquejada per un destacament borbònic. En la ruta de la primera dominical de setembre recorrerem els espais de la ciutat que van ser significatius durant els fets de 1713. 

On: Plaça del Progrés (sota l'ombrari). 

Aforament limitat. Accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 

Preu: 6 € per persona. Entrades

 

17 de setembre, a les 11 h.

Recordant les riuades del 1962

61 anys després, seguim recordant les riuades que l'any 1962 van assolar la ciutat. El recorregut des de l'estació del Nord fins a la Rambla d'Ègara ens portarà als escenaris de la tragèdia per recordar els centenars de terrassencs i terrassenques que hi van perdre la vida i ens ajudarà a entendre el context i les conseqüències d'aquests aiguats a la ciutat i a la comarca.

On: Davant l'estació del Nord. 

Aforament limitat. Accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 

Preu: 6 € per persona. Entrades