El Museu de Terrasa us torna a convidar  al llarg de l'any a les activitats dirigides a tots els públics, perquè junts poguem tornar a passar bons moments. 

L'objectiu és apropar la cultura i el patrimoni de la ciutat a tota la població. 

Aquest any 2023 comencem una nova manera de fer la reserva de places i l'adquisició de les entrades, ara es farà tot de manera telemàtica. Al costat de cada ruta podreu clicar al link i comprar l'entrada, al mateix moment de comprar l'entrada ja tinreu la reserva feta, a més després de fer la compra es rebrà un correu electrònic confirmant la compra i la reserva. 

La  Dominical al Museu!
Estem molt contents de presentar-vos un nou projecte on us esperem a tots i totes, una nova aventura que esperem que en pugueu gaudir, grans i petits. 

La Dominical al Museu, ja és aquí, és tracta d'un seguit de 24  rutes i itineraris, on es vol acostar i donar a conèixer la nostra ciutat des d' una perspectiva diferent, és per això que les temàtiques seran diverses i sempre estaran vinculades amb la història de Terrassa. Sempre amb la voluntat d'acostar a tota la ciutadania a la nostra ciutat. 

Aquestes rutes es faran normalment,  el primer i el tercer diumenge de cada mes, excepte els mesos de juliol i agost, l'horari serà de 11h a 13h.

Les entrades i reserves es poden adquirir en aquesta mateixa pàgina, al costat de la ruta hi ha el link perque les pogueu comprar.Un cop comprades no es retornarà l'import. 

 

Dominicals Abril 2023.

  • Visita a la Catedral del Sant EsperitDia 1 d'abril d'11 h  a 13 h .2 h  aproximadament de durada. Entrades aquí. El cost és de 6€ per persona. Idioma en català. (Aquest mes de manera excepcional es farà la Dominical el dissabte al matí) 
  • Urban Scketching al cementiri. 16 d'abril. Hora de 11 h a 13 h. 2 h aproximadament de durada. Entrades aquí. El cost és de 4€ per persona. Idioma en català. 

 

Dominicals Maig 2023.

  • Ègara Romana. 21 de maig, hora de 11 h a 13 h. 2 h aproximadament de durada. Entrades aquí. Farem una ruta a la Seu d'Ègara i celebrarem el Dia Internacional dels Museus que és el dia 18 de maig. Ruta gratuïta amb reserva prévia al link. 

 

Dominicals Juny 2023.

  • La Ruta del Vi. 4 de juny, hora de 11 h a 13 h. 2 h aproximadament de durada. Entrades aquí.

 

Cicle la Guerra dels Civils, la vida a rereguarda 
El Museu de Terrassa conjuntament amb el centre d'estudis històrics us acosta La Guerra Civil Espanyola, des de un altre prespectiva a travès d'un cicle on vol aproximar a tothom qui ho vulgui a conèixer i viure una etapa de la nostra història que va canviar el rumb dels nostres dies. 

A més és un cicle on després de participar a les activitats que us hem preparat podeu complementar-lo amb la visita a l'exposició temporal que hi ha a la Sala del Tinellet, del Castell Cartoixa de Vallparadís, fins el pròxim 17 de juliol. 

Veure el calendari de les activitats.