13 04 2023

"Passem a l'acció": III jornada de sensibilització contra el bullying

La Policia Municipal de Terrassa a través de la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat (URMEC) organitza conjuntament amb el servei d'Educació la III jornada de sensibilització contra l'assetjament escolar: "Passem a l'acció" i que va dirigida a professorat i professionals relacionats amb l'àmbit educatiu.

29 03 2023

Sessió informativa: nova convocatòria de places al cos de Policia Municipal

Vols desenvolupar la teva carrera professional al cos de Policia Municipal? Apunta't a la sessió informativa del proper 29 de març a les 10h que es durà a terme conjuntament amb Foment Terrassa, on es donaran detalls de la nova convocatòria de places al cos de seguretat municipal. La sessió informativa serà a la Sala d'Actes del Foment de Terrassa (carretera de Martorell, 95).

22 02 2023

Policia Municipal i Mossos d'Esquadra promouen que els operadors d'oci nocturn siguin part activa en l'abordatge de les violències sexuals

Mossos d'Esquadra, Policia Municipal de Terrassa i el Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa han dut a terme una reunió amb els principals empresaris de l'Oci Nocturn i del Gremi d'Hostaleria de Terrassa per tal d'abordar la prevenció de les violències sexuals en l'oci nocturn. Es tracta del tret de sortida d'una campanya impulsada pels cossos policials per tal de garantir que la ciutat compti amb un oci nocturn segur.

20 02 2023

Jornada: violència de gènere, accessibilitat i Policia Municipal

Dilluns 20 de febrer, la Policia Municipal de Terrassa amb la Unitat d'Atenció a la Víctima (UAV) durà a terme amb la col·laboració del Punt Lila i Prou Barreres, una jornada específica on es posarà de relleu com demanar ajuda en casos que es produeixi violència.

15 07 2022

Evitar els robatoris quan marxem de vacances

Recordem a la ciutadania tot un seguit de mesures preventives per evitar fets delictius durant les vacances, com també els robatoris en els habitatges que queden tancats, principalment, durant els mesos de juliol i agost.