22 09 2023

S'incorporen 24 nous agents a la plantilla de la Policia Municipal

L'Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del Tinent d'Alcalde de Territori i Sostenibilitat, Xavier Cardona, i de la regidora de Seguretat Patry Reche, va lliurar divendres 22 de setembre al Saló de Plens de l'Ajuntament les credencials als 24 nous agents que s'incorporen a la plantilla de la Policia Municipal de Terrassa.

30 05 2023

Jornada Canvi de Marxa

El pròxim 30 de maig es reprèn la jornada de "Canvi de Marxa" a l'Auditori de Terrassa, (C/ de Miquel Vives, 2). És una activitat educativa en la que, a partir de l'ús de teatre, audiovisuals i testimonis reals intercalats de manera dinàmica, sensibilitza els joves d'entre 14 i 18 anys dels perills a les carreteres. 

14 04 2023

Consulta aquí la nova guia de lectura contra l'assetjament escolar!

La Biblioteca Central de Terrassa, amb la col·laboració de la Policia Municipal a través de la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat, ha elaborat una guia de lectura contra l'assetjament escolar, adreçada a infants i joves, per conscienciar sobre aquesta greu problemàtica.

13 04 2023

"Passem a l'acció": III jornada de sensibilització contra el bullying

La Policia Municipal de Terrassa a través de la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat (URMEC) organitza conjuntament amb el servei d'Educació la III jornada de sensibilització contra l'assetjament escolar: "Passem a l'acció" i que va dirigida a professorat i professionals relacionats amb l'àmbit educatiu.

29 03 2023

Sessió informativa: nova convocatòria de places al cos de Policia Municipal

Vols desenvolupar la teva carrera professional al cos de Policia Municipal? Apunta't a la sessió informativa del proper 29 de març a les 10h que es durà a terme conjuntament amb Foment Terrassa, on es donaran detalls de la nova convocatòria de places al cos de seguretat municipal. La sessió informativa serà a la Sala d'Actes del Foment de Terrassa (carretera de Martorell, 95).

22 02 2023

Policia Municipal i Mossos d'Esquadra promouen que els operadors d'oci nocturn siguin part activa en l'abordatge de les violències sexuals

Mossos d'Esquadra, Policia Municipal de Terrassa i el Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa han dut a terme una reunió amb els principals empresaris de l'Oci Nocturn i del Gremi d'Hostaleria de Terrassa per tal d'abordar la prevenció de les violències sexuals en l'oci nocturn. Es tracta del tret de sortida d'una campanya impulsada pels cossos policials per tal de garantir que la ciutat compti amb un oci nocturn segur.

20 02 2023

Jornada: violència de gènere, accessibilitat i Policia Municipal

Dilluns 20 de febrer, la Policia Municipal de Terrassa amb la Unitat d'Atenció a la Víctima (UAV) durà a terme amb la col·laboració del Punt Lila i Prou Barreres, una jornada específica on es posarà de relleu com demanar ajuda en casos que es produeixi violència.