12 06 2020

Gaudeix d'una nit de Sant Joan familiar i amb grups reduïts

L'Ajuntament de Terrassa informa aquests dies a la ciutadania de les indicacions per a celebrar la nit de Sant Joan, seguint indicacions del PROCICAT de manera segura. En el web municipal s'hi troben els consells d'autoprotecció, d'altres relatius a la prevenció d'incendis forestals i com a novetat consells per a fer un Sant Joan més inclusiu per a les persones amb capacitats diverses.

Més informació

19 03 2020

Preguntes sobre les restriccions d'activitats pel Covid-19 a Catalunya

L'Ajuntament comparteix informació del CECAT-Centre de Coordinació operativa de Catalunya. Protecció Civil per tal de resoldre dubtes sobre les restriccions d'activitats pel Covid-19 a Catalunya.

FAQS informació actualitzada.

Descarregueu-vos el certificat de declaració auto responsable que demostra que el desplaçament s'ajusta a les restriccions de l'estat d'alarma, tant a peu com en vehicle.

Més informació

16 03 2020

Ban anual de prevenció d'incendis forestals

L'alcalde de Terrassa ha dictat el ban anual de prevenció d'incendis forestals

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dictat el ban anual de prevenció d'incendis forestals als boscos del terme municipal, que contempla actuacions generals per a tot l'any i actuacions concretes per al període de risc establert per la legislació i comprès entre el 15 de març i el 15 d'octubre. 

Més informació

02 03 2020

Coronavirus: informació i recomanacions per la prevenció

    

Davant la situació actual d'epidèmia a nivell global, us informem de les mesures preventives recomanades per l'Organització Mundial de la Salut i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Més informació:

09 09 2019

Dissenyat el dispositiu policial per garantir la seguretat i la mobilitat en l'inici del curs escolar

L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa un dispositiu especial per
facilitar la mobilitat i garantir la seguretat de l'alumnat en els seus desplaçaments, així com en les entrades i sortides dels centres escolars.

També s'han disposat un total de 105 efectius de la Policia Municipal, entre comandaments i agents, que treballaran en tasques de regulació del trànsit i de protecció escolar a diferents punts de la ciutat.

Més informació