24 08 23

Avís per superació del Llindar d'informació dels nivells elevats d'Ozó a la nostra comarca

El llindar d'informació és de 180 micrograms per metre cúbic. D'acord amb les recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, com a mesura preventiva cal renunciar a fer esforços corporals a l'aire lliure que no siguin usuals, principalment si produeixen fatiga, són de llarga durada i es duen a terme dins el període en què els nivells d'ozó són més alts. 

12 06 2020

Gaudeix d'una nit de Sant Joan familiar i amb grups reduïts

L'Ajuntament de Terrassa informa aquests dies a la ciutadania de les indicacions per a celebrar la nit de Sant Joan, seguint indicacions del PROCICAT de manera segura. En el web municipal s'hi troben els consells d'autoprotecció, d'altres relatius a la prevenció d'incendis forestals i com a novetat consells per a fer un Sant Joan més inclusiu per a les persones amb capacitats diverses.

Més informació

19 03 2020

Preguntes sobre les restriccions d'activitats pel Covid-19 a Catalunya

L'Ajuntament comparteix informació del CECAT-Centre de Coordinació operativa de Catalunya. Protecció Civil per tal de resoldre dubtes sobre les restriccions d'activitats pel Covid-19 a Catalunya.

FAQS informació actualitzada.

Descarregueu-vos el certificat de declaració auto responsable que demostra que el desplaçament s'ajusta a les restriccions de l'estat d'alarma, tant a peu com en vehicle.

Més informació

16 03 2020

Ban anual de prevenció d'incendis forestals

L'alcalde de Terrassa ha dictat el ban anual de prevenció d'incendis forestals

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dictat el ban anual de prevenció d'incendis forestals als boscos del terme municipal, que contempla actuacions generals per a tot l'any i actuacions concretes per al període de risc establert per la legislació i comprès entre el 15 de març i el 15 d'octubre. 

Més informació

02 03 2020

Coronavirus: informació i recomanacions per la prevenció

    

Davant la situació actual d'epidèmia a nivell global, us informem de les mesures preventives recomanades per l'Organització Mundial de la Salut i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: