25 i 26 de febrer de 2021. Congrés anual de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya.

L'Ajuntament de Mataró acull el Congrés anual de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya. "Créixer més enllà del gènere. Polítiques municipals feministes per la diversitat sexual i de gènere en la infància i l'adolescència".

El 25 i 26 de febrer de 2021, l'Ajuntament de Mataró acull el Congrés anual de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, un espai de trobada, reflexió i debat. Enguany es realitzarà majoritàriament en format virtual a excepció d'algunes activitats. L'objectiu del Congrés és visibilitzar les línies de treball, els projectes i els reptes de futur en les polítiques municipals per la diversitat sexual i de gènere en l'àmbit concret de la infància i l'adolescència. Per fer-ho, es comptarà amb diverses persones expertes que des d'administracions locals i projectes d'intervenció convidaran a reflexionar sobre aquestes qüestions.

 

 

 

 

___________________________________________________

25/05/2018. II Jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

Santa Coloma de Gramenet acull les segones jornades de treball de la Xarxa, a la Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré. El tema principal d'aquestes jornades de treball gira al voltant de les VIOLÈNCIES.

Programa

_________________________________________________________

27/01/2017. I Jornades de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

Sabadell acull el 27 de gener de 2017 les primeres jornades de treball de la Xarxa, que porten per títol "Les polítiques LGTBI al món local, articulacions i aliances". Hi han assistit més de 300 persones.

Programa

 

_________________________________________________________

28/06/2016. Presentació de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

El 28 de juny de 2016 té lloc a Cerdanyola del Vallès la presentació pública de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, amb la participació de diversos ajuntaments.