Aprenentatge

 

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us ofereix espais per aprendre i no només a través de llibres. Al llarg de l'any organitzem moltes accions formatives amb el suport de diverses entitats i associacions de la ciutat.

L'Aprenentatge, el coneixement i la innovació és una de les tres línies del Pla Estratègic 2022-2025 de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 

Us oferim tres àmbits d'aprenentatge:

 

Aprenentatge d'idiomesAprenentatge d'idiomes: Grups d'intercanvi lingüístic, de conversa en català, etc.

Oferim grups de conversa per practicar idiomes que organitzem conjuntament amb entitats ciutadanes i voluntariat. Aquests grups us permetran millorar la vostra fluïdesa en català, castellà, anglès, francès, alemany, italià. Cada curs s'ofereixen llengües diferents en funció de la demanda.

 

 

Tecnologies de la InformacióTecnologies de la informació: La xarxa de biblioteques públiques de Terrassa us ofereix espais per aprendre i no només a través de llibres. Al llarg de l'any organitzem moltes accions formatives amb el suport de diverses entitats i associacions de la ciutat.

Totes les activitats i formacions en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) estan incloses al programa "Baixa del núvol" que aglutina els diferents serveis que us poden ajudar a adquirir noves habilitats i competències o a perfeccionar-ne d'altres, com l'oportunitat d'aprendre a usar els ordinadors. Si sabeu i coneixeu el més bàsic, sereu capaços de realitzar de manera eficaç les tasques que desitgeu amb l'ajuda d'un ordinador.

 

LecxitLECXITPrograma de treball per incrementar la comprensió lectora dels nens que es fa amb la col·laboració de les escoles. A totes les biblioteques de districte.

Lecxit és un programa de la Fundació Bofill, que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través de la millora de la seva comprensió lectora. Funciona a Terrassa des del curs 2013-2014 gràcies a la col·laboració de persones voluntàries que acompanyen els infants en la lectura amb una tutoria individual per setmana.

 

 

Les biblioteques de la bct xarxa: