Baixa del Núvol

La xarxa de biblioteques públiques de Terrassa us ofereix espais per aprendre i no només a través de llibres. Al llarg de l'any organitzem moltes accions formatives amb el suport de diverses entitats i associacions de la ciutat.

Totes les activitats i formacions en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) estan incloses al programa "Baixa del núvol" que aglutina els diferents serveis que us poden ajudar a adquirir noves habilitats i competències o a perfeccionar-ne d'altres, com l'oportunitat d'aprendre a usar els ordinadors. Si sabeu i coneixeu el més bàsic, sereu capaços de realitzar de manera eficaç les tasques que desitgeu amb l'ajuda d'un ordinador.

Díptic informatiu "Baixa del núvol"

 

 

Accions formatives per a iniciar-te en el món de les TIC. 

 

 


Parella TIC
Accions formatives per a gent gran per adquirir habilitats en informàtica, de la mà de joves estudiants.
A la Biblioteca districte 3

 

 

Assessorament en TIC 
Servei temporal de suport en l'ús de les tecnologies de la informació als ordinadors d'Internet i + de la biblioteca.

 

 

 

Connecta't - Tallers d'Alfabetització Digital

Aquest programa us ofereix tallers de capacitació digital organitzats conjuntament pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, amb els proveïdors d'activitats: Adtende Buisitools i Fundació Pere Tarrés, amb l'objectiu de dotar a les persones de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).