Activitats a la bct xarxa

 

Les biblioteques també som espais expositius, llocs on poder difondre aprenentatge, coneixement i creació, a través de la participació comunitària, esdevenint un motor d'innovació.

Volem potenciar les biblioteques com un espai de trobada i creació fomentant la participació ciutadana tot afavorint l'intercanvi de coneixement i l'aprenentatge entre les persones.

 

A continuació podeu veure tota la nostra programació setmanal, del dilluns 20 al dissabte 25 de març de 2023.

 

A continuació podeu veure tota la nostra programació setmanal, del dilluns 27 de març al dissabte 01 d'abril de 2023.

 

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa celebra el Dia Mundial de la Poesia (21 de març) amb una extensa programació d'activitats. En Paul Perera del duet VorAigua ens recita el poema de Mercè Rodoreda: Cançó de les rentadores, I.

 

Programació 2023

 

Biblioteca Central de Terrassa

 

Del dilluns 20 de març al divendres 14 d'abril:

  • Exposició: "Faulari". Faulari és una exposició-joc itinerant que proposa la descoberta d'algunes faules contemporànies, al temps que planteja un joc de literatura potencial, que incita a grans i petits a compondre la seva pròpia faula en base a determinats elements clau que apareixen de forma recurrent a aquesta mena d'històries.

Del 7 al 26 de març:

 

 

Més informació a la Biblioteca Central de Terrassa - Passeig de les Lletres, 1 - Telèfon 93 789 45 89 - [email protected]

 

Biblioteca districte 2

 

Durant tot el mes de març:

  • Instal·lació: "Ràfols-Casamada"

Del divendres 28 d'abril al dijous 25 de maig:

  • Exposició fotogràfica: "Trans-forma. Transitant emocions". Amb aquesta exposició proposem deixar de veure les dones trans des de l'alteritat, i aproximar-nos a la seva quotidianitat i a la seva intimitat com espai polític de resistència i lluita. Una lluita que ens enriqueix com a societat i ens ajuda a ser més lliures. Continguts a càrrec de l'Associació SUDS https://suds.cat/ en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

 

Més informació a la Biblioteca districte 2 - Carrer Sant Cosme, 157 - Telèfon 93 786 91 62 - [email protected]

 

Biblioteca districte 3

 

De dimecres 1 de febrer fins al dissabte 29 d'abril:

  • Exposició: "Construint espais". Mostra en imatges de les creacions dels nois i noies membres del Club de (vídeo)joc durant les sessions de gener, febrer i març, dins l'itinerari de joc treballat sobre construcció de ciutats, paisatges i espais urbans.

Del dilluns 6 al disssabte 25 de març:

  • Exposició fotogràfica: "SuperHerois. Una mirada fotogràfica en positiu al càncer infantil". Conferència inaugural: el divendres 10 de març a les 18:00 h a càrrec de Mònica Polo, Regidora de Salut; Ana Montes, membre de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar; i Eli Jurado, de l'Associació Todos contra la Histiocitosis.

Del dimarts 10 al dimarts 31 d'octubre:

  • Exposició: "100 anys de ciència-ficció". Destinada a públic jove i adult. Els eixos de l'exposició són, per una banda, explorar les arrels del gènere al segle XX, i també totes les exploracions temàtiques que la ciència ficció ha arribat a dia d'avui, al segle XXI, tant temàtiques com socials, reflexionant sobre temes tan actuals com la crisi mediambiental, els racismes i feixismes, el feminisme o la identitat de gènere.

 

Més informació a la Biblioteca districte 3 - Carrer Germà Joaquim, 66 - Telèfon 93 739 70 14 - [email protected]

 

Biblioteca districte 4

 

Del dilluns 13 al dijous 30 de març:

  • Exposició: "Cavall Fort"

Del dilluns 20 de març al dimarts 4 d'abril:

  • Exposició: Gabriel Ferreter: llegir tota la vida. Amb la lectura com a eix vertebrador, la mostra repassa les diferents etapes vitals i intel·lectuals de l'autor: un resum de la seva vida i la seva relació amb les matemàtiques, l'art, el món editorial, la poesia, la lingüística i la docència. L'exposició ha estat produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

 

Més informació a la Biblioteca districte 4 - Carrer Infant Martí, 183 - Telèfon 93 739 74 23 - [email protected]

 

Biblioteca districte 5

 

Programació per determinar.

 

Més informació a la Biblioteca districte 5 - Avinguda Abat Marcet s/n (Entrada del Club Natació Terrassa) - Telèfon 93 735 09 27 - [email protected]

 

Dades de contacte de la bd6

Biblioteca districte 6

 

Del dimecres 8 al dijous 23 de març:

  • Exposició: La Dona a la literatura i el cinema, mostra bibliogràfica.

 

Més informació a la Biblioteca districte 6 - Rambla de Francesc Macià, 191-193 - Telèfon 93 739 74 20 - [email protected]

 

 

Les biblioteques de la bct xarxa: