Audicions

Durant el curs tenen lloc audicions quadrimestrals on els alumnes presenten davant del públic el seu treball del quadrimestre.

 

Premis d'honor i concert de Santa Cecília

L'alumnat que ha superat el darrers curs de Grau Professional amb Excel·lent poden optar a l'oposició a Premi d'Hornor del Conservaori de Terrassa. Els aspirants que obtenen el premi són tradicionalment els protagonistes del Concert de Santa Cecília.

 

Concerts de Nadal

El centre organitza tot un seguit de Concerts de Nadal durant la darrera setmana abans de les vacances d'hivern. Són entre 10 i 15 sessions on tenen cabuda la majoria dels alumnes i formacions que integren l'escola.

 

Cicle de concerts

Durant el curs escolar tenen lloc tot un cicle de concerts de profund interès pedagògic que serveixen per aprofundir en el treball que es realitza a classe. Aquests concert són normalment de franc pels alumnes.

 

Cicle d'assaig i pòdiums

Aquests concerts són protagonitzats per l'alumnat més avantatjats. El concerts del Cicle tenen lloc al Conservatori i els Pòdiums són, la majoria de vegades, concerts organitzats conjuntament amb altres entitats de la ciutat (Biblioteques, Ateneus, Amics de les Arts...).

 

Activitats para-acadèmiques

Els diferents departaments de l'escola proposen al Consell Escolar tot un seguit d'activitats (sortides, intercanvis, concerts, excursions, master-class, conferències, tallers...) com a complement de l'activitat docent.

 

Variacions acadèmiques

Constitueixen la "setmana cultural" del centre. Durant uns dies canviem tota la organització de les classes per realitzar activitat transversals i de caràcter cultural.

Concerts de fi de curs

De manera similar al que s'organitza per Nadal, aquests concerts donen la oportunitat d'exposar el treball realitzat davant del públic. També es programen unes 10 sessions perquè hi tinguin cabuda tot l'alumnat del centre.

Activitats ciutadanes

A més a més, el conservatori participa activament en activitats ciutadanes com el Festival de Jazz de Terrassa i la Fira Modernista.