23 06 2021

L'Ajuntament proposa tres projectes per pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària als barris de Can Palet, Roc Blanc i Sant Llorenç

L'Ajuntament fa mesos que treballa en la implantació d'una revolució verda a la ciutat, amb l'objectiu de fomentar la sostenibilitat i reduir el trànsit i el soroll en l'espai públic. En aquest sentit, ha impulsat diverses accions en l'àmbit de la mobilitat urbana i amb aquest mateix objectiu també ha treballat tres projectes conjuntament amb les associacions veïnals i altres entitats dels barris de Can Palet, del Roc Blanc i de Sant Llorenç.

En tots els casos, les propostes contemplen algunes actuacions per a millorar la seguretat viària i alhora, pacificar el trànsit en aquestes zones.

03 06 21

Torna el Bus nit!

Aquest proper divendres 4 de juny es reprèn el servei de Bus nit. Un cop finalitzat l'estat d'alarma i el confinament nocturn, TMESA torna a posar en marxa l'autobús en horari nocturn. 
 
Pots consultar l'horari a les parades de la línia L9, al web de TMESA i l'App.

26 06 2020

Prova pilot de la nova línia L12 Flex que connectarà Can Palet de Vista Alegre amb el Centre

El proper dimarts, 30 de juny, començarà a funcionar la nova línia L12 Flex en una prova pilot de tres mesos de durada (juliol-setembre) que pretén introduir un model de transport a demanda en la xarxa d'autobusos urbans amb franges horàries d'expedicions fixes i franges horàries amb expedicions a demanda. La L12 Flex enllaçarà el barri de Can Palet de Vista Alegre amb el Centre. 

Més informació a la  Nota de premsa , el vídeo i el plànol de TMESA.

 

25 06 2020

Pedal a Pedal. Un nou mapa per a promocionar l'ús de la bici

L'Ajuntament vol promoure formes de moure's molt més sostenibles i ecològiques i en aquest objectiu, la bicicleta hi té un paper fonamental.

Per tal de promoure'n el seu ús entre la ciutadania, l'Ajuntament, des del servei de Mobilitat, ha dissenyat un mapa que, sota el títol ‘Pedal a pedal', recull diversos itineraris i calcula la distància i el temps que hi ha entre diversos punts claus de Terrassa.  Nota de premsa  i plànol

 

08 06 2020

Reobrim la zona blava

A partir de dillluns 8 de juny es reobrirà la zona blava  i s'activaran els parquímetres de la ciutat. D'aquesta manera es dóna resposta a les noves necessitats de mobilitat en Fase 2.

Recordem que, sempre que puguem: deixem el cotxe o la moto a casa i apostem per anar a peu, en bici, en bus, o en VMP.  Més informació sobre aparcament