22 09 2022

L'autobús urbà serà gratuït aquest dijous amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes

L'autobús urbà de Terrassa serà gratuït el  22 de setembre, per commemorar el dia sense cotxes. La iniciativa neix d'un acord de la junta de portaveus aprovat per unanimitat per tot els grups municipals en el ple del passat mes de juliol. L'objectiu principal de la mesura és el de fomentar una mobilitat més sostenible i promoure el transport públic com a alternativa neta i saludable envers el vehicle privat.

16 09 2022

L'Ajuntament de Terrassa se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022 i torna a organitzar la Pedalada Popular

Un any més, Terrassa se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022 que se celebra del 16 al 22 de setembre per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

Les activitats destacades d'enguany són la Pedalada popular el diumenge 18 a la plaça Nova, el Parking Day el divendres 16 a la tarda al passeig de les Lletres i un taller infantil el dijous 14 a la biblioteca D5.

28 01 22

El Ple aprova el nou Pla de Promoció de la Bicicleta per als propers tres anys

És un instrument estratègic per potenciar i fomentar l'ús de la bicicleta com a mitjà de desplaçament quotidià a la ciutat

El document, elaborat conjuntament amb l'Associació BiciTerrassa Club (BiTer), promou la realització de diverses iniciatives per donar visibilitat a l'ús de la bicicleta i demostrar la seva capacitat d'adaptació i bondat en l'àmbit urbà.

23 06 2021

L'Ajuntament proposa tres projectes per pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària als barris de Can Palet, Roc Blanc i Sant Llorenç

L'Ajuntament fa mesos que treballa en la implantació d'una revolució verda a la ciutat, amb l'objectiu de fomentar la sostenibilitat i reduir el trànsit i el soroll en l'espai públic. En aquest sentit, ha impulsat diverses accions en l'àmbit de la mobilitat urbana i amb aquest mateix objectiu també ha treballat tres projectes conjuntament amb les associacions veïnals i altres entitats dels barris de Can Palet, del Roc Blanc i de Sant Llorenç.

En tots els casos, les propostes contemplen algunes actuacions per a millorar la seguretat viària i alhora, pacificar el trànsit en aquestes zones.

03 06 21

Torna el Bus nit!

Aquest proper divendres 4 de juny es reprèn el servei de Bus nit. Un cop finalitzat l'estat d'alarma i el confinament nocturn, TMESA torna a posar en marxa l'autobús en horari nocturn. 
 
Pots consultar l'horari a les parades de la línia L9, al web de TMESA i l'App.