Entorn del Dia Mundial sense alcohol, el 15 de novembre, i per cinquè any consecutiu, des del Departament de Salut de la Generalitat s'impulsa la Setmana sense alcohol, del 12 al 18 de novembre. 

La setmana sense alcohol ens ofereix un marc idoni per a motivar la reflexió sobre els riscos lligats al consum d'alcohol. Enguany amb el lema "L'alcohol és responsabilitat de tothom" es posa l'accent en la prevenció comunitària. Donat que les begudes alcohòliques estan àmpliament presents al nostre entorn i gaudeixen d'acceptació social, sovint no tenim presents els riscos que comporta el seu consum. Per aquest motiu es considera responsabilitat de tothom abocar esforços a sensibilitzar la ciutadania sobre les conseqüències negatives que pot tenir beure alcohol.

El Servei de Salut i Comunitat i les entitats que treballen amb les drogodependències a Terrassa, en el marc del Pla local de drogues, s'adhereixen a les activitats que es realitzen al territori durant aquesta setmana per tal de contribuir a la sensibilització de la població general sobre els riscos del consum d'alcohol.

Aquí podreu consultar les activitats comunitàries previstes per aquest any.