El Servei de Salut i Comunitat té com a missió millorar l'estat de salut de la població facilitant l'adquisició i el manteniment d'estils de vida saludables. En definitva, pretén que la conducta saludable sigui la més fàcil.

Per a aconseguir-ho, posa a disposició de la ciutadania diversos plans i activitats destinats a promoure l'adopció d'estils de vida saludables en relació a àmbits com

La seva visió és la d'esdevenir un servei referent a la ciutat en el desenvolupament de projectes i accions de promoció de la salut.

Els seus valors són: la lluita contra les desigualtats en salut (per raó d'edat, de gènere o de classe social), el treball en xarxa i col·laboratiu i l'eficàcia i l'eficiència.

06 10 2022

Donació de sang i moll de l'òs

Dona el millor de tu i dona sang al centre cívic President Macià de la rambla de Francesc Macià, número 189 el dijous 6 d'octubre de dos quarts de sis de la tarda a nou del vespre. Inscripcions al 677 07 17 56.Terrassa acull una nova campanya de donació de sang i mèdul·la òssia el dijous 6 d'octubre de dos quarts de sis de la tarda a nou del vespre al Centre Cívic President Macià de la rambla de Francesc Macià, núm. 189.

Apunta't clicant aquí

29 09 2022

Dia Mundial del Cor

Ajuntament il·luminat de vermell per conscienciar sobre les malalties cardiovasculars i de verd per al dia internacional de la conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentariEs commemora el dia mundial del cor il·luminant de vermell per conscienciar sobre les malalties cardiovasculars i la seva prevenció. També s'il·lumina de verd per al dia internacional de la conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentari.

#WorldHeartDay❤️

29 09 2022

Sessió preventiva sobre l'impacte dels entorns digitals

Amb la sessió del dijous 29 de setembre comencen les sessions preventives sobre l'impacte dels entorns digitals. La primera és a la Biblioteca Central de Terrassa del passeig de les Lletres, núm. 1 a les 6 hores de la tarda.

Entrada lliure a la sessió!

29 09 2022

Taller de Primers auxilis i DEA

Cartell dels tallers de primers auxilis i ús de desfibril·lador. Gratuïts i oberts a la ciutadania, també s'organitzen a nuclis disseminats escrivint a salut.comunitaria@terrassa.catEl cinquè taller de la programació d'enguany de Primers auxilis i DEA és al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer de la plaça de la Cultura, 5, dijous 29 de setembre de 9 a 13h.

Inscripció aquí

21 09 2022

Dia Mundial de l'Alzheimer

L'Ajuntament s'il·lumina de porpra per al dia mundial de l'alzheimerL'Ajuntament al raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona s'il·luminen de porpra per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer.

20 09 2022

Moltes gràcies per donar sang

Agraïment a les 49 persones que van anar a la campanya de donació que hi va haver ahir per la tarda al Centre Cívic Montserrat Roig

Resultat de la donació:
135 pacients es podran beneficiar d'aquestes donacions als hospitals de Catalunya.

10 09 2022

Dia Mundial de la prevenció del suïcidi

Il·luminació groga de l'Ajuntament al Raval de Montserrat per al dia mundial de la prevenció del suïcidiS'il·luminen l'Ajuntament al Raval de Montserrat i el Monument a la Dona treballadora a la plaça de la Dona per a la celebració de la diada que pretén parlar del suïcidi i de la seva prevenció.

#parlem-ne!