El 19 de febrer es commemora el Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia al Futbol.
És la data en què va néixer el futbolista professional Justin Fashanu, un símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI+ (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals). La pressió per haver-se declarat obertament homosexual el va dur al suïcidi l'any 1998.

És important que les persones jugadores, les famílies i els equips tècnics rebutgin frontalment l'LGTBI-fòbia a l'esport. Eradicar la discriminació per raons d'identitat de gènere i orientació sexual, és una responsabilitat col·lectiva.

Enguany l'Ajuntament de Terrassa afegeix aquesta diada dins el calendari de jornades commemoratives LGTBI+. Des del Servei LGTBI+ es proposa una campanya a través de les xarxes socials per celebrar les diferents formes d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversa​, el qual agruparà les diverses diades de visibilitat LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal @generesterrassa, on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​