14 05 21

Nou Diccionari LGTBI-fòbic

El divendres 14 de maig de 2021, es va presentar la campanya del Nou Diccionari LGTBI-fòbic. En roda de premsa, la regidora d'LGTBI+, Jennifer Ramírez, va relatar les prinicipals dades d'atenció del Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere de Terrassa (SAI DASIG) i va explicar la que la campanya està emmarcada en la commemoració de les jornades LGTBI+ del Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia, 17 de maig, i el Dia per l'Alliberament LGTBI+, 28 de juny.

Més informació >

20 01 21

Pla DASIG

L'Ajuntament de Terrassa està elaborant el Pla per a la Diversitat Afectiva, Sexual de Gènere i Familiar de Terrassa 2021-2025, que ha d'articular el conjunt d'accions que es portaran a terme en l'àmbit de les polítiques LGTBI+ pel període 2022-2025, i així actualitzar l'actual Pacte DASIG.

Seguir llegint >>

 

16 12 2020

Carta als Reis Mags

Aquest Nadal l'Ajuntament de Terrassa ha rebut un missatge del Rei Melcior!

Ara que molts nens i nenes estan escrivint les seves cartes, els Reis Mags de l'Orient els volen dir una cosa. És molt important que arribi a totes les cases! Els ajudem? 

Seguir llegint >>

05 05 20

El Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere segueix acompanyant les persones LGTBI+ en temps de confinament.

Tens problemes de conviviència, l'espai on vius no és segur?
Vius situacions excepcionals com la soledat o el dol?
Tens angoixa, apatia o et sents baixa emocionalment?
 
L'atenció la podràs rebre de manera telefònica o a través de videoconferència en l'horari d'atenció, de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores al número de telèfon 651 195 182
 
 

12 03 20

Coronavirus

11-03-2020. Mesures determinades per l'Ajuntament de Terrassa per fer front a la fase d'Alerta del Pla d'Emergència Municipal

En la reunió del comitè de seguiment celebrada aquest migdia, on l'Alcalde ha activat el Pla d'Emergència Municipal en fase d'Alerta, en coherència amb l'activació del PROCICAT per part de la Generalitat de Catalunya, s'han acordat una sèrie de mesures destinades a:

  • evitar contagis, garantir la seguretat de les persones i evitar el col·apse dels serveis sanitaris
  • garantir els serveis municipals bàsics
  • comunicar a la ciutadania amb la màxima claredat possible les decisions que es prenguin per part del Govern municipal

10 03 2020

El Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva estrena espai

La regidora d'LGTBI, Jennifer Ramírez, ha visitat aquest dimarts el nou espai d'atenció del Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa (SAI DASIG) . Es tracta d'una sala de l'edifici Glòries, seu de l'àrea de Drets Socials, condicionada per acollir les persones usuàries d'aquest servei en un entorn més còmode i amb major privacitat que en els despatxos que es feien servir fins ara. 

19 02 20

Terrassa commemora el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia al Futbol

Terrassa se suma aquest cap de setmana a la commemoració el Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia al Futbol (19 de febrer). L'Ajuntament de Terrassa està duent a terme una campanya a les xarxes socials per encoratjar a jugadors i jugadores, famílies, equips tècnics, esplais i ciutadania contra la discriminació i en favor del respecta a la diversitat al futbol, coincidint amb aquesta efemèride.

05 02 20

El SAI DASIG augmenta un 124% les atencions a persones del col·lectiu LGTBI+ durant el 2019

El Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa (SAI DASIG) va fer durant el 2019 un total de 760 atencions, més del doble que el 2018. Aquest és l'indicador més destacat del balanç del servei durant el 2019, que ha estat el seu segon any complet de funcionament des de la seva posta en marxa el 2017, arran un conveni amb la Generalitat que ampliava les competències de l'Ajuntament en la matèria i l'integrava a la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI de Catalunya.

08 01 19

Convocatòria de subvencions a projectes, activitats o serveis

Ja s'ha publicat al BOP la nova convocatòria de subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis del 2020, que tenen com a objectiu establir la col·laboració i el suport municipal a les associacions i els seus projectes.

El termini per presentar les sol·licituds de la convocatòria és del 7 al 31 de gener del 2020, ambdós inclosos, i s'ha de fer a través de la Seu Electrònica