El 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia, terme que es refereix a les agressions, violències i/o discriminacions contra les persones per raó de la seva orientació sexual, identitat o expressió de gènere. La data recorda l'efemèride de 1990 en què l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut va eliminar l'homosexualitat de la llista de malalties mentals.

El Servei LGTBI+ proposa situar el centre de la diada en les persones que realitzen accions LGTBI-fòbiques, i no tan sols en les persones que la sofreixen. Aquesta aposta pretén treure la responsabilitat única a les persones LGTBI+, ja que és la comunitat en el seu conjunt qui ha de garantir els drets de les persones LGTBI+.

📢Estigueu ben atentes! Ben aviat rebreu informació d'una jornada que estem treballant des del Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa!

El Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa​​ proposa una campanya a través de les xarxes socials per a celebrar les diferents maneres d'estimar, ser i sentir, sota el lema Terrassa Diversitat, el qual agruparà les diverses diades LGTBI+ amb el hashtag #TerrassaDiversa. Us animem a seguir-nos a través del canal d'Instagram @generesterrassa on podreu trobar-hi també les publicacions relacionades amb aquesta jornada commemorativa.​

Per veure les activitats que es realitzen per commemorar aquest dia accediu a l'actualitat del servei