26 04 2024

Maternajes Lésbicos

Madre amamantando a su hijoPara conmemorar el Día por la visibilidad lésbica el Servicio LGTBIQ+ del Ayuntamiento de Terrassa organiza el acto "Maternajes Lésbicos". La acción busca abrir espacios de diálogo, reflexión y celebración, en torno a las experiencias de maternidad lésbica, contribuyendo así a enriquecer el imaginario colectivo con nuevas narrativas y representaciones.

🗓 Fecha: Viernes 26 de abril de 2024
Hora: De 18.00 a 19.30 horas
📍 Lugar: Biblioteca Central de Terrassa (passeig de les Lletres, 1, Terrassa)

Amplia la información >

 

19 02 2024

Defendiendo la diversidad: Terrassa contra la LGTBIQ-fobia en el fútbol

El 19 de febrero, Día Internacional contra la LGTBIQ-fobia en el fútbol, Terrassa muestra su apoyo a la diversidad izando la bandera irisada. El Ayuntamiento lidera una campaña contra la LGTBIQ-fobia en el fútbol, con actividades como la desplegada de pancartas "El fútbol contra la homofobia" y la lectura de un manifiesto por Sarai Gascón, concejala de Deportes, reafirmando la apuesta de la ciudad por una sociedad respetuosa y justa. Esta iniciativa subraya el compromiso colectivo contra la discriminación en el deporte, involucrando a clubes y la comunidad. Para más información, haga clic aquí.

 

13 12 2023

Masterclass: Com expliquem la diversitat afectiva a través del cinema?

Sessió organitzada per l'equip del projecte Terrassa City of Film amb la col·laboració del Servei LGTBIQ+ i a càrrec de la Lola Clavo, directora i productora.

Masterclass adreçada a aquelles persones amb interès en el món cinematogràfic, com per exemple, professorat de secundària o estudiants de cinema.

L'objectiu principal és dotar de les eines i la perspectiva necessària per integrar de manera efectiva la diversitat afectiva, sexual i de gènere en la creació de guions.

Més informació >>

20 03 2023

Presentació d'Una guia sobre intersexualitats

En el marc de la celebració de la 16a reunió plenària de la Taula del Pacte DASIG, el 20 de març de 2023 a les 17.00 hores es presentarà Una guia sobre intersexualitats. A través d'un diàleg amb la Mer Gómez es plantejaran qüestions com:

  • Què són les intersexualitats?
  • Què pot fer l'àmbit educatiu per donar visibilitat i augmentar el coneixement sobre la realitat intersex?
  • Què es pot fer des de les institucions mèdiques per millorar l'atenció i el tracte a les persones intersex?
  • Quins reptes tenim com a societat i com l'abordatge de les intersexualitats pot millorar la vida de totes les persones?

Més informació >>