20 03 2023

Presentació d'Una guia sobre intersexualitats

En el marc de la celebració de la 16a reunió plenària de la Taula del Pacte DASIG, el 20 de març de 2023 a les 17.00 hores es presentarà Una guia sobre intersexualitats. A través d'un diàleg amb la Mer Gómez es plantejaran qüestions com:

  • Què són les intersexualitats?
  • Què pot fer l'àmbit educatiu per donar visibilitat i augmentar el coneixement sobre la realitat intersex?
  • Què es pot fer des de les institucions mèdiques per millorar l'atenció i el tracte a les persones intersex?
  • Quins reptes tenim com a societat i com l'abordatge de les intersexualitats pot millorar la vida de totes les persones?

Més informació >>

18 10 22

Transinlab Jornada de empleabilidad y personas trans*

El 18 de octubre de 2022 el Ayuntamiento de Terrassa acoge la jornada Transinlab, dirigida a conocer la realidad de las personas trans* en el ámbito laboral, obtener recursos, detectar oportunidades y retos de mejora en materia de empleo.

  • Fecha: Martes, 18 de octubre de 2022
  • Hora: de 9.30 a 14.00 horas
  • Lugar: Foment de Terrassa (Ctra. Martorell, 95 08224 Terrassa)

Continua leyendo >>

 

21 06 2022

Cinefòrum per la Igualtat: "Sedimentos"

En el marco de la celebración del Día del Orgullo, el Servicio LGTBI+ del Ayuntamiento de Terrassa, organiza una nueva sesión del Ciclo Cineforum para la Igualdad con la proyección de "Sedimentos". La proyección forma parte de la programación de la 27a Muestra de Cine LGTBI de Barcelona, Fire!!  

📆 Fecha: Martes 21 de junio de 2022. 
⌚ Hora: 18.30 horas.
📍 Lugar: Cinema Catalunya (Carrer de Sant Pere, 9, Terrassa).
🎟️ Entrada: és libre y la aportación és de 2 €.

Más información

02 05 2022

Dia contra l'assetjament escolar

El dia 2 de maig es commemora el Dia internacional contra l'assetjament escolar o bullying

Des del Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa fem l'aposta de seguir treballant perquè els models educatius en les infàncies i adolescències generin espais d'aprenentatge i socialització on els conflictes i malestars es gestionin col·lectivament i s'abordin aquest fenòmens entenent que tenen una arrel col·lectiva i estructural.

Més informació >>

20 11 21

4 pequeñas decisiones para promover la libertad de género en la crianza

El 20 de noviembre se conmemora el Día Universal de los Derechos de la Infancia. Para celebrar ese día, el Servicio de Atención Integral a la Diversidad Afectiva del Ajuntament de Terrassa presenta el vídeo "4 pequeñas decisiciones para promover la llibertat de género en la crianza", una herramienta que nos permite reflexionar y ensanchar el imaginario del género de las criaturas, favoreciendo su crecimiento y desarrollo físico, mental, moral y social de forma sana y en condiciones de libertad y dignidad.

 

 

Más info

02 11 21