21 06 2022

Cinefòrum per la Igualtat: "Sedimentos"

En el marco de la celebración del Día del Orgullo, el Servicio LGTBI+ del Ayuntamiento de Terrassa, organiza una nueva sesión del Ciclo Cineforum para la Igualdad con la proyección de "Sedimentos". La proyección forma parte de la programación de la 27a Muestra de Cine LGTBI de Barcelona, Fire!!  

📆 Fecha: Martes 21 de junio de 2022. 
⌚ Hora: 18.30 horas.
📍 Lugar: Cinema Catalunya (Carrer de Sant Pere, 9, Terrassa).
🎟️ Entrada: és libre y la aportación és de 2 €.

Más información

02 05 2022

Dia contra l'assetjament escolar

El dia 2 de maig es commemora el Dia internacional contra l'assetjament escolar o bullying

Des del Servei LGTBI+ de l'Ajuntament de Terrassa fem l'aposta de seguir treballant perquè els models educatius en les infàncies i adolescències generin espais d'aprenentatge i socialització on els conflictes i malestars es gestionin col·lectivament i s'abordin aquest fenòmens entenent que tenen una arrel col·lectiva i estructural.

Més informació >>

20 11 21

4 pequeñas decisiones para promover la libertad de género en la crianza

El 20 de noviembre se conmemora el Día Universal de los Derechos de la Infancia. Para celebrar ese día, el Servicio de Atención Integral a la Diversidad Afectiva del Ajuntament de Terrassa presenta el vídeo "4 pequeñas decisiciones para promover la llibertat de género en la crianza", una herramienta que nos permite reflexionar y ensanchar el imaginario del género de las criaturas, favoreciendo su crecimiento y desarrollo físico, mental, moral y social de forma sana y en condiciones de libertad y dignidad.

 

 

Más info

02 11 21
14 05 21

Nevo Diccionario LGTBI-fóbico

El viernes 14 de mayo de 2021, se presentó la campaña del Nuevo Diccionario LGTBI-fóbico. En rueda de prensa, la regidora de LGTBI+, Jennifer Ramírez, relata los prinicipales datos de atención del Servicio de Atenció Integral a la Diversidad Afectiva, Sexual y de Género de Terrassa (SAI DASIG) y explica que la campaña está enmarcada en la conmemoració de las jornadas LGTBI+ del Dia Internacional contra la LGTBI-fóbia, de 17 de mayo, y el Dia para la liberación LGTBI+, 28 de junio.

Más información

20 01 21

Pla DASIG

L'Ajuntament de Terrassa està elaborant el Pla per a la Diversitat Afectiva, Sexual de Gènere i Familiar de Terrassa 2021-2025, que ha d'articular el conjunt d'accions que es portaran a terme en l'àmbit de les polítiques LGTBI+ pel període 2022-2025, i així actualitzar l'actual Pacte DASIG.

Seguir llegint >>

 

16 12 2020

Carta als Reis Mags

Aquest Nadal l'Ajuntament de Terrassa ha rebut un missatge del Rei Melcior!

Ara que molts nens i nenes estan escrivint les seves cartes, els Reis Mags de l'Orient els volen dir una cosa. És molt important que arribi a totes les cases! Els ajudem? 

Seguir llegint >>