Un dels objectius del Servei d'Universitats i transferència de coneixement, és el de "Potenciar la transferència de coneixement a través d'accions que ajudin a convertir la recerca i el talent en desenvolupament econòmic".

Per tant, i amb la intenció de donar a conèixer casos d'èxit de transferència de coneixement i tecnologia entre els centres d'investigació i coneixement, les empreses, el Servei d'Innovació i el Servei d'Universitats i Transferència de Coneixement de l'Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb la UPC, Leitat, CECOT i Cambra de Terrassa, va organitza aquesta jornada adreçada al teixit productiu del territori al setembre de 2023 a la seu de Leitat.

 

Durant la jornada es van presentar els següents de casos d'èxit:

  • CAS FICOSA, presentat per LEITAT: Impressió 3D en sèrie en la producció de vehicles, a càrrec de Robert Lòpez, Ficosa.
  • CAS THEKER, presentat per Cambra de Terrassa: Producció avançada en la gestió de residus a través de la IA, a càrrec de Jiaqiang Ye Zhu de Theker i Josep Beltran, responsable de Serveis d'Assessorament a empreses de la Cambra de Terrassa.
  • CAS IMC TOYS, presentat per Cecot: Innovació de IMC TOYS a càrrec de Joan Puig.
  • CAS Construcía, presentat per UPC: Construint junts un futur circular. La càtedra UPC-Grup Construcía promou la innovació i la formació de talent, centrats en l'economia circular aplicada als sectors de la construcció i la indústria relacionada, a càrrec de Núria Forcada i Alberto Fernàndez.

Més informació: Terrassa Innovació