MAGMA és un joc pedagògic creat per fomentar la reflexió i el diàleg sobre la diversitat afectiva, sexual i de gènere, així com la diversitat per origen nacional, ètnic, cultural i religiós. Dissenyat en el marc del Pla per a la Diversitat Afectiva Sexual i de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa (Pla DASIG 2022-25), MAGMA està dirigit principalment a adolescents i joves, però també és una eina valuosa per a professionals, educadores, educadors i famílies.

Aquí trobareu tots els recursos necessaris per començar a jugar i explorar les diferents dinàmiques de MAGMA!

Recursos i descàrregues

A continuació, trobaràs els enllaços per descarregar els materials del joc MAGMA i començar a utilitzar-los:

  • Instruccions: Una guia detallada per aprendre a jugar a MAGMA, amb exemples pràctics i suggeriments per aprofitar al màxim cada partida.
  • Guia pedagògica: Un recurs complet per a educadores, educadors i professionals, amb orientacions sobre com utilitzar el joc MAGMA per treballar la diversitat afectiva, sexual, de gènere i cultural amb adolescents i joves.
  • MAGMA autoimprimible
  • Tauler del joc

Cartes:

Videotutorial
Un vídeo explicatiu que et guiarà pas a pas en el funcionament del joc, ideal per a qui prefereixi un aprenentatge visual.

 

Des de l'Ajuntament de Terrassa esperem que aquest material sigui una eina valuosa per a tu i contribueixi a visibilitzar i celebrar la diversitat en totes les seves formes.

Contacte
Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: [email protected]

Prepara't per jugar amb el cap, el cor i la pell!